To je to što me zanima!

Podnio ostavku? Milinović je poveo bunu u ličkom HDZ-u

Ministar zaštite okoliša i energetike je novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne Antoniju Dujmović, kandidatkinju ličko-senjskog HDZ-a
Vidi originalni članak

Darko Milinović, ličko-senjski župan i šef ličkog HDZ-a podnio je u srijedu navečer ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije HDZ-a.

Učinio je to nakon što je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, očito uz blagoslov premijera i šefa stranke Andreja Plenkovića, novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne Antoniju Dujmović, kandidatkinju ličko-senjskog HDZ-a i Darka Milinovića, piše Večernji list.

Milinović bi u četvrtak u podne trebao održati izvanrednu novinsku konferenciju na kojoj će navodno zatražiti odgovor jesu li lički HDZ-ovci za vrh HDZ-a ljudi od nepovjerenja kad treba kadrovirati, a pouzdani kad treba dobivati izbore.

Podsjetimo, HDZ je u Gospiću na lokalnim izborima izgubio vlast, a kako ne bi izgubili i županiju kandidirao se Darko Milinović koji je pobijedio u prvom krugu.

Kako piše Večernji list, Milinović i sad ima punu potporu županijske organizacije. On je uoči blagdana nagovijestio premijeru da neće šutke prihvatiti nepovoljno kadrovsko rješenje. Plenković je pak izborom Kovačevića pokazao da je u kadroviranju spreman ići i protiv najmoćnijih HDZ-ovaca.

Svi lički HDZ-ovci s nestrpljenjem očekuju reakcije vrha stranke.     

Idi na 24sata

Komentari 178

  • Herzog(315178) 05.01.2018.

    Plitvice su doslovce uništene jer HDZ-u služe kao bankomat . Ne ulažu novce u infrastrukturu koja je održiva . Dolazi do raspada sustava koji je hranio korumpirane HDZ-ovce !

  • CROMENTATOR 04.01.2018.

    raspadni se

  • Maddog 04.01.2018.

    ludio,,,,,,,,,,od ničega

Komentiraj...
Vidi sve komentare