To je to što me zanima!

Počastio se za svoj rođendan: Serijski kradljivac ukrao kombi

Teretni automobil Predrag Kojadinović ukrao je u Kutini u noći na 20. ožujka. Policija je kombi pronašla u Ivancu. Kojadinović vozila krade od 18. godine
Vidi originalni članak

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv muškarca (43) s područja Lipika jer je u noći na 20. ožujka na parkiralištu u Kutini provalio u teretni automobil vlasnika (33) iz Kutine. S njima se odvezao, a kombi su našli na području Ivanca. 

Neslužbeno doznajemo, riječ je o Predragu Kojadinoviću koji je već odgovarao za slična kaznena djela  prije dvije godine istog dana kao ove godine, jer u to vrijeme ima rođendan, s autobusnog kolodvora u Kutini odvezao je autobus. S njim se vozio okolo, a potom ga vratio na peron. Na taj način slavi svoje rođendane. 

Zadnji put u krađi autobusa uhvatili su ga početkom ožujka. Tada je pijan ukrao bus u Slavonskom Brodu.

Krade od djetinjstva

Kojadinović, rođeni Bjelovarac, ukrao je 1986. autobus Čazmatransa, tvrtke u kojoj su mu radili otac i bratići. Najviše autobusa ukrao je upravo s Čazmatransova parkinga. U Zagrebu je 1992. ukrao cisternu s gorivom. Policija je tad za njim jurila po cijelom gradu. Čak su i pucali na njega. Ali policajci su uspjeli samo međusobno se raniti. Najviše je autobusa ukrao 2000. Iako su ga svojevremeno sumnjičili i za krađe bicikala, Kojadinović je to oštro opovrgnuo. Rekao je da nikad u životu nije ukrao niti jedno “malo” vozilo jer to nije njegov stil. Uvijek je isticao kako mu je najveća želja postati vozač kamiona ili autobusa. Svojevremeno su ga psihijatrijski vještačili. Ustanovili su kako je tijekom svake krađe bio uračunljiv. Predrag Kojadinović nerijetko je u ukradenim autobusima primao putnike i besplatno ih vozio do njihova odredišta. Često je znao ista vozila krasti i nekoliko puta. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Njonjo i Anemični 01.04.2011.

    dajte ljudi nemojte tako ajmo mi napraviti nekakvu akciju i kupiti mu nekakav stari tam-ov bus i pokloniti mu ga da više neposuđuje tuđe !!! Uostalom kompa odi ti u Zagreb kod Ive Čovića i on će tebe zaposliti da voziš u ZET-u!!!

  • ki1958 01.04.2011.

    Položio si. Možeš se učlaniti u HDZ.

  • lunar 2 01.04.2011.

    Ma nije ukrao nego privremeno otuđio ili posudio. Pa taj cijeli život krade kamione, dajte mu jednoga staroga TAM-a pa nek se vozi. Taj je kleptoman, bolestan je i tu nema pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare