To je to što me zanima!

Počele gužve: Nesreća na A1, zapalio se auto na magistrali...

Pojačan je promet na svim važnijim cestovnim pravcima prema moru. Za sada još nema detaljnijih informacija o nesreći, kao ni o požaru na vozilu, te ima li ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 52. km, prije čvora Novigrad u smjeru Zagreba, HAK savjetuje vozače da voze opreznije. Zbog požara na vozilu na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Splita i Omiša u mjestu Krilo Jesenice vozi se otežano uz zastoje.

Za sada još nema detaljnijih informacija o nesreći, kao ni o požaru na vozilu, te ima li ozlijeđenih.

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru Rijeke/Splita, osobito između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina gdje se vozi uz povremene zastoje . Na naplatnoj postaji Lučko, na ulazu na autocestu, nema dužih čekanja.

Pojačan promet očekuje se u jutarnjim i prijepodnevnim satima i na ostalim važnijim cestovnim pravcima: A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke, A7 u smjeru otoka Krka , Istarskom ipsilonu, na zagrebačkoj obilaznici u smjeru čvora Lučko, na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, Krčkom mostu te na cestama u Istri.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas, 2. srpnja, do 14 sati i u nedjelju, 3. srpnja od 12 do 23 sata na pojedinim cestama u priobalju. Zabrane nema na autocestama niti na državnoj cesti DC1, Ličkoj magistrali.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • tmendas 02.07.2016.

    Najjače mi je kada novinari pišu da su na naplatama Lučko kilometarske kolone a na slikama prikazuju izlaz sa A1, znači nije prema moru nego odlazak sa mora.

  • OrcaPerestrojka 02.07.2016.

    Postoji razlika između Druga turista (pretežno slavenska raja) i Herr turista (pretežno germanska raja).

  • OrcaPerestrojka 02.07.2016.

    Ja obavezno idem starom cestom. Kad kamioni odu ubosnu Plitivce milina pa se ubodem na Sv. Rok i ajd bok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare