To je to što me zanima!

Počeli su problemi s izvozom u poljoprivredi zbog koronavirusa

Upitana utječu li mjere opreza uveden zbog širenja koronavirusa na izvoz poljoprivrednih proizvoda, ministrica je kazala da su, "što se tiče izvoza iz Hrvatske, počeli određeni problemi u nekim podsektorima
Vidi originalni članak

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković izjavila je u srijedu, uoči sastanka užeg kabineta Vlade, da su počeli "određeni problemi" u izvozu poljoprivrednih proizvoda zbog utjecaja korona virusa.

Upitana utječu li mjere opreza uveden zbog širenja koronavirusa na izvoz poljoprivrednih proizvoda, ministrica je kazala da su, "što se tiče izvoza iz Hrvatske, počeli određeni problemi u nekim podsektorima".

Kazala  je da su prošlog tjedna počeli problemi s izvozom junetine, a da su ovaj tjedan mogući problemi s izvozom ribe. 

- Radit ćemo na mjerama o kojima ćemo razgovarati na razini Vlade - poručila je ministrica Vučković.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • VisokoToksični 11.03.2020.

    Da niste uništili domaću proizvodnju u zamjenu za provizije iz uvoza, sada ne bi imali problem sa izvozom, a mi bi imali što jesti! Doći će vam sve na naplatu bando lopovska!

  • jo2hn8ny 11.03.2020.

    Kako je krenulo sva ta roba će nama trebati i zato ZAUSTAVITE izvoz do daljnjega.

  • djed neumijka 11.03.2020.

    Ne znam što bi se to moglo izvoziti od rođenja živim na selu imali smo krave,svinje,perad a sada u cijelom selu nema niti jedne krave jer sa uvozom uništili ste male poljoprivrednike i nemojte se čuditi ako bude gladi

Komentiraj...
Vidi sve komentare