To je to što me zanima!

Počelo suđenje mladićima iz Zadra za silovanje maturantice

Pet mladića (22, 19, 18, 17 i 16) u studenom 2013. silovali su maturanticu (17) na zadarskoj plaži Kolovare. Dok je zapomagala na plaži, pronašla ju je prolaznica
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zadru pod predsjedanjem suca Hrvoja Viskovića u četvrtak u 9.30 sati počelo je suđenje petorici mladića za silovanje 17-godišnje zadarske maturantice 3. studenog prošle godine nedaleko od jednog noćnog kluba na plaži Kolovare. 

Petoricu mladića u dobi od 16, 17, 18, 19 i 22 godine tužiteljstvo tereti za kvalificirani oblik teškog silovanja na štetu djeteta za koje je zapriječena kazna do 15 godina zatvora. Suđenje je strogo zatvoreno za javnost i novinari nisu imali pristup niti u samu zgradu suda.

Podsjećamo, zadarska srednjoškolka (17) je s majkom u nedjelju, 3. studenog 2013. godine u 8 sati preplašena i uplakana ušla u prostorije PU zadarske i prijavila policiji višestruko silovanje. Policija je nakon uzimanja njenog iskaza privela petoricu mladića sa zadarskog područja. Oni su proveli subotu navečer s djevojkom u nekoliko zadarskih kafića, a potom su otišli u noćni klub Hitch na plaži Kolovare. Tamo je jedan od njih djevojku namamio van i pored kluba s njom imao spolni odnos bez njenog pristanka.

Nakon toga se vratio u klub i pozvao ostalu četvoricu da učine isto što je i on učinio. Oni su izišli za njim i seksualno iživljavanje nad djevojkom se nastavilo. Dok je zapomagala na plaži, pronašla ju je prolaznica.


Idi na 24sata

Komentari 44

  • JureDejanović 28.11.2014.

    Predlažem da im se odsjeku jaja ,ako nema ko da im odsječe javljam se kao dobrovoljac

  • oktopus1 28.11.2014.

    zlocinci da ima dozivotna bilo bi malo.....ali pricekajmo iznenađenja su moguca ne odugovlaci se bez razloga da opet pocinioci ne budu iz primjernih obitelji

  • stari mudrac 28.11.2014.

    suđenje je zatvoreno za javnost! halo, dajte da ih vidim! dodjelite im svakomu po 15 godina robije i pokažite mi ih na tv kako ulaze u kaznionicu. kad sam prisiljen gledati face nevinih kojima sud ili banka ili država otima krov nad glavom, želim konačno vidjeti i ove "junačine".

Komentiraj...
Vidi sve komentare