Obavijesti

News

Komentari 44

Počelo suđenje mladićima iz Zadra za silovanje maturantice

Počelo suđenje mladićima iz Zadra za silovanje maturantice
1

Pet mladića (22, 19, 18, 17 i 16) u studenom 2013. silovali su maturanticu (17) na zadarskoj plaži Kolovare. Dok je zapomagala na plaži, pronašla ju je prolaznica

VIDEO

Na Županijskom sudu u Zadru pod predsjedanjem suca Hrvoja Viskovića u četvrtak u 9.30 sati počelo je suđenje petorici mladića za silovanje 17-godišnje zadarske maturantice 3. studenog prošle godine nedaleko od jednog noćnog kluba na plaži Kolovare. 

Petoricu mladića u dobi od 16, 17, 18, 19 i 22 godine tužiteljstvo tereti za kvalificirani oblik teškog silovanja na štetu djeteta za koje je zapriječena kazna do 15 godina zatvora. Suđenje je strogo zatvoreno za javnost i novinari nisu imali pristup niti u samu zgradu suda.

Podsjećamo, zadarska srednjoškolka (17) je s majkom u nedjelju, 3. studenog 2013. godine u 8 sati preplašena i uplakana ušla u prostorije PU zadarske i prijavila policiji višestruko silovanje. Policija je nakon uzimanja njenog iskaza privela petoricu mladića sa zadarskog područja. Oni su proveli subotu navečer s djevojkom u nekoliko zadarskih kafića, a potom su otišli u noćni klub Hitch na plaži Kolovare. Tamo je jedan od njih djevojku namamio van i pored kluba s njom imao spolni odnos bez njenog pristanka.

Nakon toga se vratio u klub i pozvao ostalu četvoricu da učine isto što je i on učinio. Oni su izišli za njim i seksualno iživljavanje nad djevojkom se nastavilo. Dok je zapomagala na plaži, pronašla ju je prolaznica.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.