To je to što me zanima!

Počinje rasprodaja Magmine robe, cijena dionice 1,2 kune

Propast Fižulićeva carsta počeo je 2008. godine početkom svjetske ekonomske krize. Goranko Fižulić kaže da je za sve dobro pa i za sve loše on najveći krivac
Vidi originalni članak

U Osijeku je za petak zakazana javna dražbe robe vrijedne 1,58 milijuna kuna bivše trgovine Magme. Cijena dionice ove nekad uspješne tvrtke Goranka Fižulića na vrhuncu je bila 315 kuna, a danas vrijedi tek 1,2 kune. Fižulić kaže da je za sve dobro pa i za sve loše on najveći krivac, piše Večernji list.

Propast Fižulićeva carstva počeo je 2008. godine početkom svjetske ekonomske krize. Ukupni prihodi Magme dosezali su tada gotovo milijardu kuna. U prvih devet mjeseci ove godine Magma je pala na 280 milijuna kuna prihoda. U međuvremenu počela su otpuštanja zaposlenih, zatvaranje prodavaonica, a Fižulić je dokapitalizacijama i strateškim partnerstvom pokušao spasiti Magmu. 

Većinski dio u vlasništvu Turbo limača Fižulić je prodao srpskom poduzetniku Slobodanu Vukičeviću. Ubrzo je s njim ušao u spor, a međusobno su se optuživali za nepodmirenje preuzetih obveza.

- Skupština Adria Designa u ponedjeljak je donijela odluke koje će, ako se realiziraju, omogućiti isplatu svih vjerovnika pa tako i plaća zaposlenika – rekao je za Večernji Fižulić.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • slavonacdj 23.02.2012.

    di ce bit u osijeku ta dražba i da li mogu svi doci???

  • NoćnaZagreb 23.02.2012.

    Ostalo je dovoljno po off shore računima, a nešto je ostalo i u Kini za svaki slučaj.

  • ujo66 22.02.2012.

    on je vrijedan covik i poduzetnik . a oni koji u svom zivotu nisu nikada nista ni pokusali raditi naravno da nisu mogli nista ni izgubiti a tako ni dobiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare