To je to što me zanima!

Počinje skupljanje potpisa za referendum o NATO-u

Odbor za referendum o NATO-u u subotu počinje s prikupljanjem potrebnih 450.000 potpisa građana na više od sto lokacija diljem zemlje
Vidi originalni članak

Odbor za referendum o NATO-u otvorenim pismom apelira na predsjednika Sabora Luku Bebića i zastupnike da raspišu referedum o pristupanju Hrvatske NATO-u.
- Predlažemo zastupnicima da se odmaknu od stranačke stege i koalicijskih dogovora te da razmisle svojom glavom i shvate važnost ovog referenduma - izjavila je pred Saborom predstavnica Odbora Lana Vego. Odbor u subotu počinje s prikupljanjem potrebnih 450.000 potpisa građana na više od sto lokacija diljem zemlje. U idućih 15 dana osim u Hrvatskoj potpisi će se prikupljati u Parizu, Arizoni, a vjerojatno i u Africi. Potpise bi rado prikupljali i u susjednoj BiH, ali tamo, ističu, za sada nemaju kontakte s udrugama. Odbor poziva građane da potpisom i matičnim brojem daju glas za raspisivanje referenduma s pitanjem "Jeste li za to da Hrvatska postane članica Sjeveroatlanskog ugovora (NATO)". Ističu i da neće sudjelovati u demonstracijama protiv dolaska američkog predsjednika Georga W. Busha.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • liticar 29.03.2008.

    Potpise skupljaju velikosrbi koji su se kamuflirali i žive u Hrvatskoj. Smeta im spoznaja da će ulaskom Hrvatske u NATO Srbija izgubiti osnovu da u budućnosti prisvoji dijelove Hrvatske za sebe.

  • kizo43 29.03.2008.

    udruge organizujte referendum NEDAMO NAPLATU OD 80 milijuna eura iz proraćuna

  • Kakma 28.03.2008.

    Moj potpis je ZA

Komentiraj...
Vidi sve komentare