To je to što me zanima!

Pod autom se 'otvorio' asfalt: S dvoje djece upala je u rupu

Neozlijeđeni: Tatjani Žužić (32) otvorio se asfalt pod autom jer je pukla vodovodna cijev. Povukla je ručnu i pažljivo izašla, a šokirala se vidjevši metar duboku rupu
Vidi originalni članak

Usred vožnje počeli smo tonuti. Strava!, rekla je Tatjana Žužić (32) iz Zagreba.

U nedjelju oko 13 sati sina Bornu (8) je vozila na nogometnu utakmicu u Šestinama.

U Peugeotu 206 bila je još njezina prijateljica, također sa sinom, Borninim vršnjakom. Tatjana je na cesti u Gračanskom Ribnjaku, ulicu od njezine kuće, ugledala malo udubljenje i usporila da ne ošteti automobil.

- Prvo je propala moja strana, a potom suvozačeva. Povukla sam ručnu i pažljivo izašla. Šokirala sam se vidjevši metar duboku rupu ispunjenu vodom u kojoj je cijeli prednji dio auta zaglavio - kaže Tatjana.

Smireno i brzo je reagirala i priskočila pomoći klincima da izađu iz Peugeota bez naglih pokreta, kako auto ne bi otišao još dublje. Srećom, nitko nije stradao. Tatjana je brzo pozvala supruga i pomoć.

- Najviše su se prestrašila djeca, a ja o strahu nisam niti stigla razmišljati. Kasnije me uhvatila panika. Mogli smo svi stradati - kaže Tatjana. Srećom, prošli su bez ozljeda. Susjedi pretpostavljaju da je cesta propala zbog vodovodne cijevi koja je prošlu noć pukla samo nekoliko metara od rupe.

- Voda je urnebesno šikljala, a čim smo shvatili zvali smo Vodovod i oni su je zatvorili cijelom kvartu. Bujica je uspjela odnijeti svu zemlju i asfalt je izgubio potporu - kažu.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • beaist 12.06.2012.

    nevidim nista cudno,dogadja se......dal ona gleda u rupu ili....

  • embrij 12.06.2012.

    "bez naglih pokreta" hahahahahahahah. jebate ovo ste opisali kao da je žena sletjela s ceste i držao ih je samo jedan kamenčić da padnu u provaliju duboku 500 m. ...a o proživljenom strahu da ne prićam. Vjerojatno su sad cijela obitelj, prijatelji i poznanici na antidepresivima, te su potražili stručnu pomoć u vidu odvjetnika za pretrpljene duševne boli. Jer će sad znanstveno dokazati da postoji velika vjerojatnost da sljedeće tri generacije obole od straha od ponora koji je uvjetovan ovim velikim propadanjem u "provaliju" duboku čak -pazi sad ovo - jedan metar (još kad bi mi netko pokazao na slici rupu od jednog metra... ok, vjerojatno u širinu jedan metar). Uživajte svaki dan kao da Vam je posljedni jer ovakve strahote vrebaju na svakom koraku.

  • hrvoje82 12.06.2012.

    podzemne vode isperu podlogu, pa se ovakve stvari često dese. al treba biti iskren i reć da se dosta krade na materijalu i da asfaltni slojevi često budu pretanki od propisanih dimenzija za sigurnost. poznajem osobu koja radi u firmi koja popravlja ceste i sam mi je rekao da šparaju na debljini nanosa asfalta, a za razliku od toga materijala kumu je asfaltirao dvorište.

Komentiraj...
Vidi sve komentare