To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Muškarac seksualno zlostavljao curicu

Muškarca se tereti da je iskoristio nazočnost djeteta u udomiteljskoj obitelji i s njime stupio u spolni odnos. Uhićen je u kolovozu i otada je u istražnom zatvoru
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvu u Karlovcu podignulo je optužnicu protiv muškarca zbog počinjenja kaznenih djela spolnog odnošaja s djevojčicom (12) i bludnih radnji nad djetetom koje je bilo udomljeno u njegovoj obitelji.

Muškarca se tereti da je iskoristio nazočnost djeteta u udomiteljskoj obitelji i s njime stupio u spolni odnos. Djevojčicu je udomila muškarčeva supruga koja u njihovoj obiteljskoj kući obavlja posao udomljavanja starih i nemoćnih. 

Muškarac je uhićen u kolovozu na granici s BiH i otkada mu je određen istražni zatvor, a i sada je Županijskom sudu u Karlovcu stavljen prijedlog da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zng108 13.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • EdinKrdžalić 02.11.2012.

    ...ma ko u srednjem vijeku;dvije grede da drže glavu i ruke,hanu i vodu staviti 10 cm od usta,na ploču pored opisati njegovo počinjeno dijelo a pored toga stalak s rekvizitima kao bić,tanka šiba,debela šiba,kopriva,šiba od ruže,gloga...itd. i s molbom građanima da mu izraze svoje mišljenje o učinjenom dijelu!!!Navečer uključiti jedno 10 000 wata svijetlosti i pustiti mu 6.simfoniju nekakvog maestra te ju u nedogled ponavljati naravno primjerenom glasnočom da nemože zaspat...držati ga budnim danima....tijekom počinjenja opisanog događaja smišljati i poslušati prijedloge građana te ista sprovesti u dijelo...Unaprijed se zahvaljujem na ovacijama!!!

  • user_46331 02.11.2012.

    E, ja bi lijepo njegovu muškost na panj i cap pa neka i dalje zlostavlja curice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare