To je to što me zanima!

Podigli optužnicu protiv Fritzla iz Zadra: Kći mu je rodila dijete

Otac iz pakla završio je iza rešetki, nakon što ga je prijavila jedna njegova kći. Djevojka se prvotno povjerila svom dečku, a on ju je ohrabrio da dugogodišnje zlostavljanje prijavi i policiji
Vidi originalni članak

Pet mjeseci od početka istrage, tužiteljstvo je podignulo optužnicu protiv zadarskog 'Fritzla', piše u četvrtak Zadarski list. 

Zbog teškog kaznenog djela protiv spolne slobode, odnosno rodoskvrnuća, nasilja u obitelji i povrede prava djeteta, Zadraninu u kasnim četrdesetim godinama koncem srpnja prošle godine određen je istražni zatvor. 

Otac iz pakla završio je iza rešetki, nakon što ga je prijavila jedna njegova kći. Djevojka se prvotno povjerila svom dečku, a on ju je ohrabrio da dugogodišnje zlostavljanje prijavi i policiji.

Pokazalo se kako ih je monstruozni otac zlostavljao godinama, psihički, fizički, a najstariju kći i seksualno. Ona je još kao maloljetnica zanijela i rodila dijete, po svemu sudeći iz tog odnosa s ocem.

Susjedstvu je bio sumnjiv odnos oca i najstarije kćeri od koje se nije odvajao, no reagirali su samo zbog buke koja je bila gotovo svakodnevna pojava u tom stanu. Policija je pisala prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, te zbog obiteljskog nasilja, no nisu dokučili razmjere nasilja. Centru za socijalnu skrb izjavili su kako policija nije podnosila kaznene nego prekršajne prijave, i to jednom, 2011. godine.  Tada je prijavljeno obiteljsko nasilje između dvije odrasle osobe. Centar je porazgovarao s njima, no oni su negirali da se ikakav sukob između njih dogodio, a policija nakon toga više nije slala prijave za obiteljsko nasilje.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Otorinac 27.01.2017.

    koji ritzl, pa zar on nema ime prezime, zza ime boga pa to cudoviste nije dostojno da mu stitite identitet. tko je stoka nek se zna

  • JaLe_1 27.01.2017.

    Nista cudno za Zadar.

  • ajetodoo 27.01.2017.

    Kaj taj takozvani "Fric" nema svoje ime i prezime? Sad će se za sve takve zločine spominjati ime starog FritZLA, a ime ovakvih će se tajiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare