To je to što me zanima!

Podigli optužnicu u BiH: Do Pule švercali 40 kg marihuane

Optužnica je podignuta protiv Željka Pažina (47) i Zvonka Kneževića (44), a tereti ih se da su od kraja 2012. do kolovoza 2013. organizirali prijevoz i preprodaju droge
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine u srijedu je podignulo optužnicu protiv dvojice državljana Hrvatske i BiH koje tereti za krijumčarenje droge na ilegalno tržište u Hrvatskoj.

Optužnica je podignuta protiv Željka Pažina (47) iz Stoca i Zvonka Kneževića (44) iz Mostara, a tereti ih se da su od kraja 2012. do kolovoza 2013. zajedno s drugim pripadnicima organizirane kriminalne skupine s područja BiH i Hrvatske nabavili te organizirali transport i preprodaju oko 40 kilograma marihuane.

Droga koju bi prokrijumčarili preko granice potom je preprodavana na području Pule.

Uz krijumčarenje droge Kneževiću se na teret stavlja i protuzakonito posjedovanje oružja jer je policija tijekom pretrage njegove kuće pronašla tri strojnice i veću količinu streljiva.

Optužnicu treba potvrditi Sud BiH.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 777ccc777c 07.01.2016.

    kad će otkriti i uhapsiti lopove koji su iznijeli iz hr milijarde kuna,lopove u privatizaciji,lopove u politici,sudstvu,advokaturi,biljžništvu,zemljišnim knjigama i dalje da ne nabrajam

  • 07.01.2016.

    Uuuuuu, brzog pravosuđa! Ovi su brzi kao i mi, tu su negdje!

  • japanokinez 07.01.2016.

    Ja mislim da se netko dobro zaj..o. Marica je zdravija od bilo kojeg alkohola i nikada mi nece biti jasno da nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare