To je to što me zanima!

Podigli optužnicu: Zagrebački kirurg dilao 'speed' u Gospiću

Liječnika su uhitili u svibnju 2013. godine dok se u svojem Mercedesu vozio prema Smiljanu gdje je iznajmio kuću. Zaplijenjena mu je droga, a sad podignuta optužnica
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podiglo je optužnicu protiv uglednog zagrebačkog kirurga Gordana Nole (56) zbog krijumčarenja 133,5 grama droge amfetamin, poznate i kao ''speed'', piše Jutarnji list.

Nola je uhićen u svibnju 2013. godine te se sada očekuje početak suđenja. Lička policija kirurga je pratila pet mjeseci te isto toliko prikupljala dokaze. U krim obradi bilo je četvero ljudi, od čega je dvoje pušteno zbog nedostatka dokaza. Kasnije su prijave odbačene i protiv 37-godišnje poduzetnice i 30-godišnjeg ugostitelja te je Nola ostao prvoosumnjičeni.

Liječniku su drogu pronašli u crnom Mercedesu u kojemu se vozio prema podstanarskoj kući u Smiljanu kod Gospića. Policija je pretražila prostorije u vlasništvu poduzetnice i pronašla manje količine marihuane, Zapljenu su procijenili na oko 20.000 kuna

Nola je zbog slučaja već više od godinu dana na bolovanju zbog čega su u gospićkoj bolnici nezadovoljni te su raspisali natječaj za kirurga. Potječe iz ugledne liječničke obitelji. Otac mu je jedan od najcjenjenijih zagrebačkih kirurga, a brat i njegova supruga vode poznatu polikliniku. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • _l_ 20.06.2014.

    doktore, molim jedan speed, na recept

  • blonde 20.06.2014.

    "siroti" kirurg, sada kada ne smije primati mito, bacio se na drogu, plaća mu nije dovoljna.....sramota....

  • zof 20.06.2014.

    Ona četvorica su imala vezu u policiji, pa im je dojavljeno da ih prate. On očito nije. Ne bih volio da me takav ikad operira u životu. Zamislite operaciju na kojoj on kaže:"Sestro, molim malo bijeloga da pošmrčem.."

Komentiraj...
Vidi sve komentare