To je to što me zanima!

Podignuli optužnicu: Opljačkao je 12 trgovina, prijetio nožem

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je u utorak, nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv 32-godišnjeg muškarca zbog počinjenja ukupno dvanaest kaznenih djela razbojništva
Vidi originalni članak

Okrivljenika terete da je to počinio od početka kolovoza do 23. rujna 2019. godine na užem području Rijeke, i to tako da je ulazio u prostore trgovina u većini slučajeva zamaskiran. To bi radio tako da je majicu u kojoj je bio odjeven navlačio preko glave, čime je pokrio veći dio lica, a potom je zaprijetio prodavačicama nožem ili u nekim slučajevima plastičnim pištoljem.

Od njih je tražio da mu predaju sav novac koji se nalazi u registar blagajni, a u nekim je slučajevima je i sam uzimao novac iz iste.

Državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se dotičnome produlji trajanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mily 31.01.2020.

    nemojte ga optuživati, možda je i on emotivan kao i naš Krstičević kojeg opravdava Plenković:) Eeee sad si nagrebusio, sad ima da odgovaraš za sve opljačkane milijune od svih 14 ministara najdomoljubnije Vlade

Komentiraj...
Vidi sve komentare