To je to što me zanima!

Afera sječke: Hrvatske šume 'zaradile' su kaznenu prijavu

U prijavi se navodi da je princip prodaje sječki tko prvi njegovo, 'otvorilo mogućnost nepravilnosti i špekulacija'. Proziva se i Jakovinu koji čini Skupštinu Hrvatskih šuma
Vidi originalni članak

Podignuta je anonimna kaznena prijava protiv Hrvatskih šuma, piše Jutarnji list

U prijavi se navodi kako su Hrvatske šume u lipnju ove godine u dogovoru s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom, koji čini skupštinu Hrvatskih šuma, objavile javni poziv za prodaju drvene sječke za proizvodnju električne i toplinske energije. 

U prijavi se navodi i kako je poziv za prodaju napravljen po principu tko prvi, sječka njegova, što je smatra se "otvorilo mogućnost raznih nepravilnosti i špekulacija". 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MAGNUM_2 06.10.2012.

    Ma ljudi moji moramo... Sasjekli smo brodogradilišta,željezare,trikotaže gredelje,ceste,autoceste,i još mnogo toga pa dajte nam da sasječemo još šume i vode pa smo na miru mi veliki hrvati kji živimo od provizija.

  • user_102927 06.10.2012.

    U Hrvatskim šumama pola nista ne radu a oni sto radu to je najvise 2-4 sata dnevno i plaća ide. Pola bi ih otpustio, ako nemaju sto raditi, OTKAZ. Ali to je drzavna firma, rak rana ovoga drustva!!!

  • mandzukic100 06.10.2012.

    samo preko veze brate i opleti,a kad zafali uzmi iz proracuna ili se zaduzi i opet opleti i tako dok ti zemlja ne bankrotira,a ti ne postanes bogatas i onda opet opleti po nekretninama i pokretninama i monopoly se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare