To je to što me zanima!

Podivljali rotvajler napao je dječaka (3) i zaklao ga

Njemačka: Prabaka je čuvala dječaka. Pas (6) je odjednom skočio na njega i počeo ga gristi. Starica je pokušala odvući psa, ali nije uspjela
Vidi originalni članak

Rotvajler Spike (6) ubio je u subotu navečer Dustina (3) u njemačkom Zörnigallu.
Dječak je bio u posjetu kod svoje prabake Hilde K. (76). Prabaka je čuvala i dva psa: boksera Lucy čija je vlasnica Dustinova majka i rotvajlera koji je bio njezin 'ljubimac'. Oko 19.30 sati su psi, baka i dječačić bili na verandi. Odjednom je Spike skočio na dječaka i počeo ga gristi. Prabaka je pokušala odvući podivljalu životinju, ali nije uspjela. Dustina je ubio za nekoliko sekundi. Susjed Horst K. je za njemački Bild ispričao kako je čuo vrisak.
- Odmah sam otrčao u dvorište susjede. No, dijete je već iskrvarilo. Bilo mi je strašno gledati mrtvog dječaka - kaže Horst. Dodaje kako je dječak često bio kod prabake te su se on i Spike uvijek zajedno igrali. Kada su došli policajci, životinja je napala i njih. Ustrijelili su ga. Lucy su odveli u dom za životinje. Spike je, kažu susjedi bio agresivan i prije te je ubio mačku. Susjeda Waldtraut B. (71) kaže kako su psi slobodno šetali ulicom te da ih se jako bojala. Policija slučaj istražuje.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • -mrvica- 13.09.2010.

    i ja imam psa (.mješanka hrvatskog ovčara i labradora) i curicu od 8 godina. curici nedam da je gnjavi a kuju učim šta može a šta ne može. i mogu vam reć da nisam imala nikakvih problema sa njima......

  • SunTzu 13.09.2010.

    p.s. kad idem van s psom (bull mastif) NAJ mi je kako roditelji puste djecu da mu trce u \'zagrljaj\'...Na svu srecu ZNAM svog psa i znam kako je dresiran i da nece napraviti cak i ako ga navlace za usi ....ali, sto je s tim ljudima?

  • monkeybone 13.09.2010.

    Ovaj članak sam pročitao nekoliko puta i jedva shvatio ko je Lucy u cijeloj priči !

Komentiraj...
Vidi sve komentare