To je to što me zanima!

Podnio kaznenu prijavu protiv Milanovića, Matića, Ostojića...

Zoran Grgić tvrdi u prijavi da su kaznena djela premijer Zoran Milanović i ostali počinili prema braniteljima za vrijeme njihova prosvjeda na Trgu svetog Marka
Vidi originalni članak

Zoran Grgić, predsjednik Vijeća za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija kazneno je prijavio u utorak premijera Zorana Milanovića, ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, ministra branitelja Predraga Matića i ravnatelja policije Vladu Dominića. Prijavio ih je zbog osobito teške tjelesne ozljede, nepružanje pomoći, napuštanje nemoćne osobe, povreda ravnopravnosti građana, povreda slobode izražavanja misli, povreda prava na okupljanje i javni prosvjed, protupravnog oduzimanja slobode, prisile, prijetnje. 

Grgić tvrdi u prijavi da su sva ta kaznena djela Milanović i ostali počinili prema braniteljima za vrijeme njihova prosvjeda na Trgu svetog Marka. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • kskom1 28.06.2015.

    ovaj zoran ......dalabu

  • krkom 24.06.2015.

    U našoj zemlji se događaju i neke lijepe stvari,a ne samo loše. No mi smo konstantno okrenuti prema tim lošima. Istina i Bog,katastrofa je,recesija,da dalje ne nabrajam. Ali mi se zabavljamo time tko je koga tužio i to zašto? Nek se tuže,kaj uostalom još mogu goreg napraviti,i ta vlada i ostatak Zokijeve ekipe..

  • Corleone Michael 24.06.2015.

    U zatvor s njima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare