To je to što me zanima!

Podravka više neće proizvoditi Studenu, sokove Lero i Ital-Ice

Nastavlja se sa započetim procesom restrukturiranja poslovanja. Spominju se i optimizacije u poslovanju, što će značiti otkaz za oko 180 djelatnika Podravke
Vidi originalni članak

Podravka prestaje s proizvodnjom pića, pekarskih proizvoda i dijela zamrznutih proizvoda što znači da kupci na policama trgovina više neće moći naći Studenu, sokove Lero i sladolede Ital-Ice. Spomenuti brandovi od danas su na prodaju. 

Ova odluka došla je nakon analize poslovanja, a predsjednik Uprave Zvonimir Mršić istaknuo je kako se radi o neprofitabilnim granama. 

Odlučeno je i da će se članovi Nadzornog odbora birati na Glavnoj skupštini. 

- Svi su dioničari od danas ravnopravni. Time se potpuno otklanja politički utjecaj na donošenje odluka NO-a i osigurava se njegova stabilnost, jer se članovi više ne mogu mijenjati između dviju dioničarskih skupština, kao što je bilo dosad - izjavio je Mršić, a prenosi Večernji list.

Također, nastavlja se i sa započetim procesom restrukturiranja poslovanja. Spominju se i optimizacije u poslovanju, a kako doznaje Podravski.hr, to će značiti otkaz za oko 180 djelatnika Podravke.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • DenyOpakMawi 24.06.2013.

    Todorića treba strpat u azil za napuštene pse, cijepit ga protiv krpelja i davati mu pseću hranu!!!

  • CommanderEarion 24.06.2013.

    bas krasno....jos 180 ljudi na burzu rada!!!!

  • leoirex 21.06.2013.

    Ovaj novi gazda Podravke nije sposoban voditi niti poljoprivrednu apoteku, kao ni njegov stranački kolega. Od kada je on na toj funkciji, ne znam što Podravka uopće proizvodi. Neki dan sam htio kupiti domaći grah u konzervi, uzeo sam taj proizvod od Podravke i na istom piše da za njih to proizvode i pune Talijani.Ako tako nastave, u toj firmi će Mršić i nekoliko stranačkih podobnika ostati jedini zaposlenici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare