To je to što me zanima!

Podrška Mostu i dalje pada, ali raste podrška vladinoj politici

Porastao je broj građana koji misle da će aktualna Vlada odraditi mandat do kraja i sada ih je 58 posto dok ih je prije mjesec dana bilo oko 51 posto
Vidi originalni članak

HDZ ima potporu 29,0 posto birača, a SDP 28,6 posto birača. MOST mjesec travanj završava na 6,9 posto podrške ili skoro jedan postotni poen manje, pokazalo je istraživanje Crobarometar koje je za Novu TV provela agencija Ipsos puls. 

Živi zid ima 6,8 posto potpore dok stranka Bandić Milan 365 u ovom trenutku uživa potporu 4,6 posto birača, a slijede stranke ispod 1 posto. 

Porastao je broj građana koji misle da će aktualna Vlada odraditi mandat do kraja i sada ih je 58 posto dok ih je prije mjesec dana bilo 51 posto. No pao je broj onih koji misle da ćemo na prijevremene izbore, njih je 36 posto. 

Vladajućoj koaliciji vjeruje više od 90 posto HDZ-ovih i 66 posto MOST-ovih birača. Vladine politike podupire 47 posto birača, više nego prije mjesec dana. Istodobno 42 posto birača ne podupire vladine politike. I jedna i druga skupina građana već treći mjesec rastu. 

Za 64 posto građana zemlja ide u lošem smjeru, i to je trend koji je stabilan već četiri mjeseca. Istodobno pada i optimizam da Hrvatska ide u dobrom smjeru - stav je to tek 28 posto ispitanika. Njih 8 posto odgovorilo je da ne zna. 

Više od 80 posto HDZ-ovih birača misli da zemlja ide u dobrom smjeru, a istog je stava svaki drugi birač MOST-a.
 

Idi na 24sata

Komentari 278

  • kordunaš59 24.04.2016.

    Božo mani se politike i pod hitno otvaraj ordinaciju malo veću da liječiš ove što viđaju svaki dan ustaše zaradit ćeš 5 puta više nego u politiki a dali ćeš jih izliječit nije ni važno

  • zgubidan30 24.04.2016.

    Zanimljiva je činjeca sa doagađajim u MUP i ne pronalasjka slikra svastike,da ministar untršnjih poslova dolazi iz HDZ,Božo Petrov bi već održao bar 3 svoje famozne presice.

  • cudak 1 24.04.2016.

    koji most stranka izašla iz potrage naroda za poštenjem vidjet čete sljedeče izbore izgubiče se u orasima zelenima mostovima šperpločama itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare