To je to što me zanima!

Podrška sinu: Dječak (5) nosi haljine pa i tata oblači suknje

Dječak (5) voli nositi haljine i suknje. Njegov otac Nils ga nije htio obeshrabriti i reći mu da ih ne smije nositi. Želi mu, kaže, biti primjer kako se toga ne bi sramio
Vidi originalni članak

Sin (5) i tata po gradiću u južnoj Njemačkoj hodaju u haljini, odnosno u suknji. Iako ih ljudi često u čudu promatraju, njih to ne smeta, piše oe24.

- Jedna je žena jednom toliko buljila u nas da nije vidjela stup javne rasvjete te se zabila u njega - kaže tata Nils Pickert. 

Dodaje kako je on odlučio nositi suknje kako bi podržao sina.

- Moj sin voli nositi suknje i haljine. Nisam ga htio obeshrabriti i reći mu da ih ne smije nositi. Htio sam mu biti primjer da vidi kako se nema čega sramiti - kaže Nils. 

Dodaje kako je jednom zaboravio obući suknju i to baš kada je njegov sin krenuo u novi vrtić..

- Nakon toga me pitao kada ću opet obući suknju i neko vrijeme nije htio nositi niti haljinu niti suknju - rekao je Nils. Kaže kako njegovog sina često drugi dječaci zadirkuju no njegov sin ima već spreman odgovor.

- Kaže im: "Vi se ne usudite nositi haljine zato što se to ne usude niti vaši tate" 

Idi na 24sata

Komentari 519

  • TanjaOs 02.09.2012.

    Ma suknja je zapravo nebitna... Moglo je biti nešto treće, peto, deseto.... I da u mnogim kulturama muškarci nose suknju/haljinu i zapravo im odlično stoji... Ali u kulturi u kojoj oni žive to nije tako... Sviđalo se to nama ili ne neki kodeksi postoje u svakome društvu i prije ili kasnije vas uklope u njih... Na roditeljima je da o tome nauče svoje dijete... I nije baš složeno, roditelj odgaja dijete, a ne obratno!!!! Dopuštanje djetetu da radi što god želi i podržavanje svake gluposti koja mu padne na pamet nije odgajanje!!!! E sad, prije nego naskoče svi ovi s "new age" odgojnim filozofijama, samo jedno pitanje... 5-godišnjaci (i mlađi) vole i onanirati jer im je zanimljivo igrati se sa svojim spolovilom, dopuštate li im to u javnosti ili ste im ipak objasnili da postoji vrijeme i mjesto za to?!?!?!

  • Slavonka52 02.09.2012.

    Jadno djete kraj takvog tate.Djeca se trebaju odgajati sa velikom ljubavlju ali i strogocom a ne podrzavanjem pogresnih djecjih ili tatinih hirova.

  • tiki-tiki 02.09.2012.

    mali je nastran na tatu:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare