To je to što me zanima!

Poginula djevojčica: Odbačene su prijave protiv policajaca

Na temelju rezultata provedenih izvida, tijekom kojih je pribavljena relevantna dokumentacija i ispitano više osoba, nije utvrđeno da bi policijski službenici počinili kaznena djela koja im se stavljaju na teret
Vidi originalni članak

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) odbacio je kaznene prijave protiv policajaca u slučaju smrti malodobne afganistanske djevojčice Madine Hosseini.

TRENUTNO SU U VRBANJI Majka poginule Madine s petero djece zatražila azil u Hrvatskoj

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta donio je rješenje o odbačaju kaznene prijave protiv policijskih službenika zbog počinjenja više kaznenih djela, priopćio je u petak USKOK. 

NI ODVJETNICA NE MOŽE DO NJIH 'Ovo je zatvor': Obitelj stradale djevojčice ne može iz Tovarnika

Podsjeća se da je sedam državljana Afganistana podnijelo kaznenu prijavu protiv nepoznatih policijskih službenika granične policije zbog više kaznenih djela počinjenih 21. studenoga 2017. u blizini graničnog prijelaza s Republikom Srbijom, kojom prilikom je na području Republike Srbije smrtno stradala maloljetna Afganistanka.

EUROPSKI SUD MUP-U: 'Obitelj stradale curice Madine smjestite u humanije uvjete...'

Na temelju rezultata provedenih izvida, tijekom kojih je pribavljena relevantna dokumentacija i ispitano više osoba, nije utvrđeno da bi policijski službenici počinili kaznena djela koja im se stavljaju na teret, te je slijedom navedenog doneseno rješenje o odbačaju kaznene prijave, stoji u priopćenju USKOK-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • avim 02.06.2018.

    I njoj i djeci pod hitno odbiti azil jer nikada nece voljeti ovu Zemlju,ali i postaviti joj pitanje gdje je ona i otac bili kada je dijete samo setalo prugom?

  • _Varešak_ 01.06.2018.

    Prijava nije ni trebala biti podnesena.

  • 01.06.2018.

    U Mađarskoj nemaju takve probleme..

Komentiraj...
Vidi sve komentare