To je to što me zanima!

Poginula dva mladića: Sletjeli s ceste i 'omotali' se oko stabla

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tragedija kraj Rovinja: Mladići su na mjestu nesreće poginuli. Udar je bio toliko jak da je stablo iščupano iz korijena te ostalo zaglavljeno u limu smrskanog Peugeota
Vidi originalni članak

 Dva 22-godišnjaka, Nikola Bešker iz Rovinjskog Sela i Ivan Javor iz Rovinja, poginuli su u prometnoj nesreći u subotu rano ujutro nedaleko od Rovinja.

Mladići su išli prema Rovinju, a Peugeot 307 vozio je Bešker. Kraj Putina na cesti Rovinj - Kanfanar sletjeli su s ceste. Na nesreću, udarili su u jedino drvo na tom dijelu ceste. Automobil se doslovce omotao oko trešnjina stabla. Drvo je iščupano iz korijena i ostalo je zaglavljeno u limu smrskanog Peugeota. Od siline udara mladići su odmah poginuli. Prizor na mjestu nesreće bio je stravičan. Automobil je bio smrskan i uništen do neprepoznatljivosti.

U vrijeme nesreće kolnik je bilo vrlo klizav, a vanjska temperatura na granici ledišta. Gianfranco Tromboni, prvi čovjek rovinjske policije, kaže da je uzrok nesreće bila prevelika brzina.

Tijela poginulih mladića, prema nalogu istražnog suca Županijskog suda u Puli, prevezli su na Odjel patologije pulske Opće bolnice. Ondje će utvrditi je li vozač u trenutku nesreće bio pijan. Vještačit će i tehničku ispravnost smrskanog auta.

Zbog očevida dionica od Rovinja prema Kanfanaru do 9 sati je bila zatvorena za promet.

Idi na 24sata

Komentari 204

  • sindiri 29.11.2010.

    Nemoramo čitati člankove pa da se zgražavamo nad posljedicama neiskusnih i neodgovornih vozača,dovoljno je da pogledate vozače oko sebe,ta nekultura u prometu dosegnula je vrhunac ljudske gluposti,a vozačke dozvole dijele se šakom i kapom.Nikakve novčane kazne neće promijeniti ovakvo stanje,već treba promijeniti cijeli sustav obučavanja vozača,jer onog trenutka kada uzmu volan u ruke-nema više povratka.....

  • torcidamag 29.11.2010.

    ajme pa dico za sta sluze znakovi pored puta...tek ste poceli ziviti...zar u miru da vene cvice.....

  • Mirko_9 29.11.2010.

    Kako su to uspijeli ? :S A ona zadnja slika, onaj policajac izgleda ko Hitler hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare