To je to što me zanima!

'Poginula pješakinja je mlada djevojka, kći naše djelatnice'

U stravičnoj nesreći u Splitu u nedjelju sudjelovala su četiri vozila. Jedno vozilo je udarilo u autobusnu stanicu i dvije pješakinje. Jedna pješakinje je preminula, a kirurg klinike navodi da se radi o 20-godišnjakinji...
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se danas dogodila na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice poginula je pješakinja, 20-godišnja Splićanka, prenosi Slobodna Dalmacija.

SUDARILA SE ČETIRI AUTA Stravična nesreća u Splitu: U sudaru je poginula pješakinja

- Dvadesetogodišnjakinja je dovezena mrtva u bolnicu. Prestrašno. Tragedija je to velika. Šokirali smo se jer se radi o kćeri djelatnice splitske bolnice - kazao je dežurni kirurg s Hitnog kirurškog prijema splitskog Kliničkog bolničkog centra za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, u nesreći u nedjelju u Splitu su sudjelovala četiri vozila. Jedna pješakinja je poginula,a jedna je ozlijeđena. Prema neslužbenim informacijama, jedan od automobila prošao je kroz crveno svijetlo velikom brzinom. S lijeve strane je drugi automobil prošao velikom brzinom kroz zeleno svijetlo da bi nakon toga jedan od njih udario u još dva auta, autobusnu stanicu i dvije pješakinje. Jedna pješakinja je nažalost preminula u splitskoj bolnici. Na mjestu događaja su stravične scene.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • 08.07.2019.

    Još u Rijeci koliko toliko voze normalno iako je prošle god zbog taxiste usmrčena pješakinja 😭 strašno je ovo užassssss

  • soulrelic 08.07.2019.

    Semafori su u Splitu samo ukras. Žena prije mene prođe ladno kroz crveno, ja strpljivo čekam zeleno da bi me skoro pokupio neki idiot. Strava

  • Dalmatino94 08.07.2019.

    Vidite li šta radite jeste li bolesni

Komentiraj...
Vidi sve komentare