To je to što me zanima!

Poginula stjuardesa se šalila s rušenjem zrakoplova u more

Kapetan zrakoplova je bio Mohamed Said Ali Ali Shoukair je četiri dana prije nesreće slavio promaknuće. Kopilot Mohammad Mamdouh Assem je sanjao o letenju otkada je imao pet godina
Vidi originalni članak

Stjuardesa Samar Ezz Eldin (27) bila je među prvim imenovanim žrtvama koje su poginule u padu aviona Egyptaira u Sredozemno more. Eldin je počela raditi za kompaniju 2014. godine, a u rujnu te godine je na Facebooku objavila fotografiju kojom se šalila s padom aviona u more. 


Kapetan prije četiri dana proslavio promaknuće

Kapetan zrakoplova je bio Mohamed Said Ali Ali Shoukair (37) iz Gize koji je četiri dana prije pada aviona pozvao svoje prijatelje i kolege na večeru kako bi proslavio svoje promaknuće u pilota seniora. Shoukair je bio vrlo iskusan pilot sa 6275 sati leta. Bio je oženjen i nije imao djece.

Kopilotu je letenje bilo san od djetinjstva

Kopilot Mohammad Mamdouh Assem je sanjao o letenju otkada je imao pet godina i majka je štedjela novac kako bi mu ostvarila san.

Glavna stjuardesa bila je TV glumica

Glavna stjuardesa Mervat Zakaria je bila bivša TV glumica koja je mjesec dana prije kobnog leta promovirana. Bila je udana i majka kćeri, a karijeru glumice je prekinula kako bi se pridružila osoblju Egyptaira.

Prije pada slavio jer je drugi put postao otac

Među poginulima je i puntik Richard Osman iz Velike Britanije koji je, kako piše Daily Mail, prije pada slavio jer je drugi put postao otac. 

U zrakoplovu je bilo 66 ljudi, od kojih dvije bebe i jedno dijete. Zrakoplov se u četvrtak srušio u Sredozemno more, 290 kilometara od Aleksandrije, na putu iz Pariza u Kairo. Uzrok pada se istražuje, a sumnja se na teroristički napad. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Gumiberica 22.05.2016.

    prije par mj letila i taman kada trebali sletit pokvari se avion i odmah produzili natrag odakle smo posli. ajme koja je panika nastala u avionu. nikad gori i strasniji let kada znas da je avion pokvaren i uz to nas uhvatila nikad gora turbulencija

  • biberrr 21.05.2016.

    Zgodna ova Samar,prava ljepotica. Gadan je to posao,nije čovjek ptica.

  • Lindy 21.05.2016.

    I ja sanjam svako malo avione..mada mi nije san biti dio letačke ekipe..moji snovi su gadni..čujem aviona u zraku, čudno leti i naravno, pada..pada većinom u blizini mene, ako nije esplodirao, trčim pomognuti ako se ima kome pomognuti, nedavno skoro cjeli avion spasila..i onda čujem na vijestima, ovaj pao u more (kao moj u snovima), nestao, ovaj pao na polje, uspijeli dosta njih preživjeti (kao u snovima), sad jednu noć pao tako čudno, al mu nasreću ništa nije bilo...No, i u realnom životu letim..spremam se na jedan let uskoro i imala problema jučer oko bookinga, neće pa neće proći uplata, pa prođe jedan dio, drugog nema pa nema kako provest uplatu do kraja..jel to neki znak? ne znam...moram ići prespavati i čekat odgovor da li i dalje silim na taj datum jer je najjeftiniji let u cjelom mjesecu..ili da odustanem..Al si možete zamisliti moj strah nakon toliko snova o padanju aviona....padaju ko zrele kruške..al želja i volja za otići dragoj osobi je jača od straha i snova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare