To je to što me zanima!

Poginuo dok je pokušavao ugasiti požar na cisterni

U cisterni se nalazio mazut, no vatra se s guma nije proširila na spremnik. Vozač je preminuo gaseći požar, no još se ne zna točan uzrok smrti
Vidi originalni članak

Na autocesti Lipovac-Zagreb nedaleko od čvora Kutina u petak iza 19 sati zapalila se cisterna riječke tvrtke Autopromet. Vozač je išao prema Zagrebu kada mu se, kako doznajemo u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, zapalila guma u vožnji.
- Guma je počela gorjeti u vožnji i on se zaustavio sa strane. Potrošio je dva protupožarna aparata da bi ugasio gumu, a ja i otac smo pozvali vatrogasce i policiju - rekao je Zlatko Gazić, koji je snimio tragediju kraj Kutine.
Do dolaska vatrogasaca dvadesetak minuta poslije izgorjelo je čak osam guma. U cisterni je prevozio mazut, ali se vatra s guma srećom nije proširila na spremnik. Po prvim procjenama, vozač je vjerojatno preminuo zbog trovanja dimom, no točan uzrok smrti tek će se utvrditi.
Autocesta je zbog nesreće između Kutine i Popovače nekoliko sati bila zatvorena za promet. prema Zagrebu

Idi na 24sata

Komentari 4

  • elvis051 04.11.2007.

    iskrena sućut djeci našega susjeda

  • Hacker-ri 03.11.2007.

    Nijedna katastrofa nije vrijedna ljudskog zivota !!! Pusti i prirodu i sve i budi sebican BJEZI, a citam da nije on gasio on da je gledo i valjda udisao stajao na vjetru tog dima ! Sve se da obnovit samo ljudski zivot ne !!

  • CERAT 03.11.2007.

    SLAŽEM SE ALI MOŽDA JE UPRAVO ON SVOJIM ŽIVOTOM SPRIJEČIO KATASTROFU. JADAN ČOVJEK.

Komentiraj...
Vidi sve komentare