To je to što me zanima!

Tinejdžer pao s motora i udario u stup: Imao je samo 17 godina

Policija je izvijestila da je M.M. (17) iz Rovinja upravljao motociklom Aprilia RS125, pulske registarske oznake, bez položenog vozačkog ispita za A2 kategoriju
Vidi originalni članak

U srijedu oko 17.50 sati, na cesti koja vodi od autokampa Valalta prema Rovinju, zbog prebrze vožnje motorom, pada na cestu i udarca u rasvjetni stup, smrtno je stradao M.M. (17) iz Rovinja.

Nakon očevida, policija je izvijestila da se nesreća dogodila dok je upravljao motociklom Aprilia RS125, pulske registarske oznake, bez položenog vozačkog ispita za A2 kategoriju. Zbog neprilagođene brzine kretanja, mladić je u oštrom zavoju izgubio kontrolu nad motociklom i sletio van kolnika, gdje je udario u stup javne rasvjete i na mjestu poginuo.

OČEVID U TIJEKU U teškoj nesreći kod Rovinja poginuo je vozač na skuteru

Policija je odmah po dolasku oko 18 sati zatvorila cestu, a mrtvozornik samo mogao konstatirati smrt mladića. Budući da se radilo o maloljetniku, tijekom očevida je došao i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Mirko Grujić. Do mjesta tragedije došli su i uplakani dječakovi roditelji i tugujuća rodbina. 

Za vrijeme obavljanja očevida, od 18.29 do 21.30 sati, cesta je bila zatvorena za sav promet, a tijelo mladića prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • popo88 05.04.2019.

    Prestanite pisat neistine znaci to nije bio njegov motor. Mladic je imao skuter ali je pozelio vozit motor od prijatelja . Zasto prljate obitelj u to. Ti ljudi su pobjegli iz rata i imali tezak zivot to je jedna skromna i divna obitelj i sad im je samo kcer ostala . Danas smo bili na sprovodu... Neka im Bog da snage

  • 04.04.2019.

    Opet balonja bez vozacke. Usisivac od 125cc kupljen djetetu za sedamnaesti rodjendan od priglupih roditelja. Klasika.

  • Mbb 04.04.2019.

    Bez položenog,kriv,đenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare