To je to što me zanima!

Poginuo motociklist kod Rijeke: Automobil mu oduzeo prednost

Na raskrižju vozač Seata nije propustio vozila iz suprotnog smjera, a upravo tada je naišao vozač motocikla Yamaha, riječkih registracija. Nakon sudara prevezli su ga u KBC Rijeka gdje je umro
Vidi originalni članak

Vozač motocikla (32) je poginuo u prometnoj nesreći u četvrtak oko 23.20 sati u Marinićima na području Viškova kod Rijeke. Seat riječkih registracija je iz smjera Viškova prema Pehlinu vozio 34-godišnji vozač. Na raskrižju vozač Seata nije propustio vozila iz suprotnog smjera, a upravo tada je naišao vozač motocikla Yamaha, riječkih registracija. Nakon sudara prevezli su ga u KBC Rijeka, gdje je preminuo.

Polo naletio na cjepanice

Inače, na području Policijske uprave Primorsko-goranske u četvrtak je zabilježeno 11 prometnih nesreća, od kojih osim navedene policija izdvaja i onu u kojoj je teško ozlijeđen 57-godišnji vozač auta. Ova prometna nesreća je bila u četvrtak oko 10 sati u mjestu Mučići na matuljskom području, a teško ozlijeđeni vozač je vozio VW Polo kad je u stražnji dio njegova auta udarilo VW Golf koji je vozio 31-godišnji vozač. Polo je udario u cjepanice složene u obližnjem dvorištu. Muškarca su odvezli u KBC Rijeka.  

Idi na 24sata

Komentari 17

  • AnyRi 16.11.2018.

    R.I.P.😢

  • Trucker999 16.11.2018.

    RIP Zec 😫

Komentiraj...
Vidi sve komentare