To je to što me zanima!

Poginuo pješak: Podletio pod vlak, on ga gurao 200 metara

Signalizacija je bila propisno uključena, a rampa spuštena. Auti su stali kako bi propustili vlak. Vlak je pješaka, neslužbeno doznajemo, gurao 200-tinjak metara
Vidi originalni članak

U naletu vlaka poginuo je pješak koji je prelazio cestu. Nesreća se dogodila oko 17.15 sati u industrijskoj četvrti u Osijeku, nedaleko od centralnog groblja.

Automobili su, pričaju očevici, stajali pred prijelazom kako bi propustili vlak. Signalizacija je bila propisno uključena, a rampa spuštena. Pješak se, nažalost, nije zaustavio. Vlak ga je, neslužbeno doznajemo, gurao 200-tinjak metara.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • user_89058 07.02.2014.

    neopravdavam ovo ali kad se ljudima u glavi okrene neki sklop vlak im je najsigurnija smrt tako da ne treba ponekada postavljati komentare da nam nije jasno kako netko nije čuo ili vidio vlak..

  • 07.02.2014.

    Najgluplja moguća smrt je ona na tračnicama. Tuda vozi vlak i tu nemaš što raditi.

  • Poison Ivy_1 07.02.2014.

    ne znam kako je dalje u hr,al u osijeku mene je iskreno strah stajat prva u koloni kad vlak treba proci, bez obzira na signalizaciju pjesaci a i biciklisti prelaze prugom,ne obaziru se na signalizaciju....na taj nacin svi nose glavu u torbi,al gdje im je pamet da na taj nacin idu prugu prelazit i onda se dogodi smrtan slucaj,pa kako?!lako misle da su jaci od Boga...strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare