To je to što me zanima!

Poginuo u eksploziji zgrade: U istrazi će pomoći i forenzičari

Liječničku pomoć je zatražila u Domu zdravlja u Kotoribi. Također je oštećeno i nekoliko automobila parkiranih uz zid zgrade - izvijestili su iz policije.
Vidi originalni članak

Iz PU međimurske izvijestili su da je u ponedjeljak u 10 sati u Ulici Rade Končara u Donjem Vidovcu došlo do požara i eksplozije unutar objekta u obnovi, u kojem je poginuo muškarac. Tijelo je prevezeno na odjel patologije Županijske bolnice Čakovec zbog obdukcije. Prilikom eksplozije u susjednoj zgradi, uslijed pucanja stakla na prozoru, lakše je ozlijeđena 24-godišnjakinja s područja općine Kotoriba. 

Liječničku pomoć je zatražila u Domu zdravlja u Kotoribi. Također je oštećeno i nekoliko automobila parkiranih uz zid zgrade - izvijestili su iz policije. 

TUGA U MEĐIMURJU Poslao je kolege doma, a onda je poginuo u eksploziji zgrade

Napominju da očevidom uz inspektora zaštite od požara PU međimurske i inspektora za zaštitu na radu, nije se sa sigurnošću mogao utvrditi uzrok požara i eksplozije, te su pozvani vještaci Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" iz Zagreba koji će tijekom utorka nastaviti očevid. 

Požar su ugasili vatrogasci DVD Donji Vidovec, Sveta Marija, Donja Dubrava i javna vatrogasna postaja rada Čakovca. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno,  a kriminalistička vještačenja se nastavljaju, izvijestili su iz PU međimurske


 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • najiram 10 19.03.2019.

    kako uzaludno izgubljen jedan život..oca troje djece...poživau miru iskrena sučut roditeljima i suprugi i tugi za njegovu djećicu koja su izgubila oca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare