To je to što me zanima!

Pogledajte kako radnici od rane zore uklanjaju nadstrešnicu...

Građani su ostali zatečeni kada su vidjeli što se događa na tom popularnom mjestu, a kada je vidio negativnu reakciju javnosti, reagirao je i sam gradonačelnik Milan Bandić.
Vidi originalni članak

Radnici od ranog jutra uklanjaju nadstrešnicu s Preradovićeva trga koju je počeo postavljati Hoto grupa Tomislava Horvatinčića. Nadstrešnica je podigla veliku buru u javnosti.

FACEBOOK LIVE:

Građani su ostali zatečeni kada su vidjeli što se događa na tom popularnom mjestu, a kada je vidio negativnu reakciju javnosti, reagirao je i sam gradonačelnik Milan Bandić. Najavio je da će se zimska terasa Hoto centra ukloniti do petka navečer te da će odgovorni koji su izdali rješenja za njezino postavljanje idući tjedan biti sankcionirani, odnosno suspendirani.

VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krešimir Horvatinčić iz Hoto Grupe čija će terasa po nalogu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića do petka navečer biti uklonjena sa Cvjetnog trga, najavio je u četvrtak mogućnost poduzimanja odgovarajućih pravnih radnji radi zaštite njihovih povrijeđenih prava.

"Po zaprimanju rješenja od strane Grada Zagreba u konzultacijama s našim odvjetničkim društvom razmotrit će se i poduzeti odgovarajuće pravne radnje radi zaštite naših povrijeđenih prava", istaknuo je u izjavi za Hinu Krešimir Horvatinčić iz Hoto Grupe.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • stari mudrac 07.10.2016.

    a kacige?! halo inspekcija, nemaju kacige! nije opravdanje inspektoru kako nije stigao doći vidjeti, evo ima sliku! nemaju kacige!

  • jo2hn8ny 07.10.2016.

    A što je sa nadstrešnicom ispred samoga ugostiteljskoga objekta od Hoto grupe? Ovo je samo prikazan dio kod pravoslavne crkve.

  • crni pes 07.10.2016.

    Povećanje zaposlenosti - za svakog radnika u građevini - zaposliti jednog za demontažu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare