To je to što me zanima!

Pogledajte kako se u bolnici u Koprivnici spremaju za koronu

Epodravina objavila je ekskluzivne fotografije iz bolnice koje prikazuju dio protokola koji se prolazi kada je osoba primljena u bolnicu, nakon što su jučer primili osobu zbog sumnji da je zaražena korona virusom
Vidi originalni članak

Žena iz okolice Koprivnice jučer je primljena u koprivničku Opću bolnicu Dr. Tomislav Bardek kako bi se utvrdilo ima li koronavirus. Današnji nalazi pokazali su da nije zaražena, no u našoj bolnici spremni su bili i jučer, kao što su spremni i na sve eventualne buduće sumnjive slučajeve.

Epodravina ima ekskluzivne fotografije iz bolnice koje prikazuju dio protokola koji se prolazi kada je osoba primljena u bolnicu.

Pacijentica je bila smještena u izolaciju na odjelu Infektologije, a osoblje koje je bilo u kontaktu s njom, kako su nam rekli, educirano je i u potpunosti zaštićeno. Sva zaštitna odjeća koja se koristi jednokratna je i nakon uporabe se zbrinjava.

Protokol je izrađen u suradnji s Ministarstvom zdravstva i postupa se strogo prema naputcima. Naravno, izbjegava se kontakt potencijalno zaraženog koronavirusom s drugim pacijentima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 27.02.2020.

    Za koronu spremni!(Al malo sutra)

  • 26.02.2020.

    nece im te najlon vrece pomoci, taj virus prolazi kroz njih

  • OS98netko 26.02.2020.

    Vi ste bolesnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare