To je to što me zanima!

Pogledajte kako talijanska policija brutalno mlati studente

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oboružani štitovima i kacigama, ljutiti prosvjednici bacali su prema redarstvenicima jaja i naranče, na što su policajci uzvratili nasilnim hvatanjem i premlaćivanjem
Vidi originalni članak

Tisuće talijanskih studenata sukobilo se s milanskom policijom tijekom prosvjeda protiv smanjenja proračunskih izdavanja za obrazovanje, izvijestio je RT.

Oboružani štitovima i motociklističkim kacigama, ljutiti prosvjednici bacali su prema redarstvenicima jaja i naranče, na što su ovi uzvratili nasilnim hvatanjem i premlaćivanjem pojedinaca.

Žestoko je bilo i u glavnom gradu Rimu gdje su studenti prosvjedovali protiv odluka talijanske vlade koje se tiču prava na obrazovanje kao i mjera štednje koje pokušava nametnuti Europska unija.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • andrea1 07.10.2012.

    Lijepo piše da su prosvjedovali protiv odluka talijanske vlade. Zašto su onda gađali policajce koji samo rade svoj posao? Zašto nisu išli dočekati vladajuće koji su te odluke izglasali. Ovako se ovi pendreče dok političari ispijaju kave i isplaćuju si dnevnice.

  • drug Tito_1 06.10.2012.

    toga u YU nije bilo , malo su samo potprašili niškoriste i zgubidane prije četrdesetak godina i to je bilo to a vidi ovu demokraciju.....

  • geronimo1975 06.10.2012.

    kod nas su ljudi pogrešno shvatili Demokraciju!!! misle da mogu psovat koga hoće, razbijat tuđe automobile, galamit u koje doba noći, prepirat se sa policijom, pišat na javnom mjestu, parkirati automobile gdje hoće, ALI TIME KRŠE TUĐA PRAVA!!!! ...hvala bogu proputovao sam dosta,,,pa odite u njemačku i ponašajte se tako u roku par sati bit ćete na avionu za rh..............nisam protiv prosvjednika ali među njima se pojave huligani koji onda pale i razbijaju a pojma nemaju zbog čega je prosvjed!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare