To je to što me zanima!

Pogledajte kaos koji je napravio pijani tinejdžer u Varaždinu: Na krov auta mu je pao kip Isusa

Vozio je s 1,70 promila alkohola, a brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste naletio na metalnu ogradu i betonski kip Isusa s betonskim postoljem i žičanu ogradu s drvenim stupovima
Vidi originalni članak

Mladić (19) ozlijeđen je u prometnoj nesreći do koje je došlo u utorak oko 21.30 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu.

On je s 1,70 promila alkohola vozio auto, ali brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste. Prednjom stranom vozila naletio je na metalno-staklenu nadstrešnicu stajališta autobusa, u sklopu koje se nalazi reklamni pano napajan električnom energijom, a potom u prometni znak.

Nastavio je kretanje po travnatoj površini i naletio na metalnu ogradu i betonski kip Isusa s betonskim postoljem, te žičanu ogradu s drvenim stupovima, nakon čega se zaustavio.

Na fotografijama koje su objavile Varaždinske vijesti vidi se uništena autobusna stanica i kip Isusa u koji se zabio pijani tinejdžer.

Od naleta, betonski kip Isusa je pao na krov osobnog automobila 19-godišnjaka koji je ozlijeđen.

Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno

Idi na 24sata

Komentari 12

  • srakar 29.11.2023.

    Na dionici od Varaždina do granice sa Slovenijom postavljena je samo jedna kamera i to odmah u Hrašćici. Na sljedećih 20 km nema ni jedne a voze se i puno preko 100 po naseljima.

  • Jopazg 29.11.2023.

    Ovog ne cuvao Bog Isus. Nije poginuo i nije nikoga ozlijedio.

  • liliZG2.0 29.11.2023.

    19 godina tinejdžer?, kakav je to tinejdžer sa 19, tinejdžeri su sa 15-16, ovo je mlađi punoljetnik, mislim da ih tak zovu kada krene tužba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare