To je to što me zanima!

Pogledajte priču o Ribafishu, roditeljskoj ljubavi i Jadranu

Cilj Ribafishevog projekta je podići svijest o važnosti vremena koje roditelji, kroz sport i učenje provode s djecom te razvijati i poticati dječju radoznalost, interese i istraživački duh...
Vidi originalni članak

U spomen na sina novinar Domagoj Jakopović Ribafish želi plivanjem spojiti 50 jadranskih otoka. Unatoč teškim uvjetima kaže kako neće odustati.

RokOtok je nastao u spomen na Roka, dječaka koji je sa svojim ocem isplanirao upoznati i obići sve hrvatske otoke, ali je avantura naglo prekinuta u njegovoj dvanaestoj godini. Njegov otac Domagoj Jakopović, kojeg ćemo dalje zvati jednostavno Riba, odlučio je nastaviti avanturu i u nju uključiti drugu djecu i roditelje kako bi zajedno ostvarili Rokov nikad završen životni projekt.

Ovo je inspirativna priča o roditeljskoj ljubavi, ljepotama Jadrana i hvalevrijednom projektu. Nikako ju nemojte propustiti pogledati!

POGLEDAJTE VIDEO:

Cilj projekta je podići svijest o važnosti vremena koje roditelji, kroz sport i učenje provode s djecom te razvijati i poticati dječju radoznalost, interese i istraživački duh.

A upravo kroz igre i aktivnosti s roditeljima, planira djecu učiti o kulturnoj i prirodnoj baštini svakog otoka koji posjeti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riba je jučer bio u Komiži koja ga je oduševila, posebno djeca kojima se osmjeh širio 'od uha do uha' kada su ga ugledala.

MNOGI MU POMAŽU Ribafish ranom zorom zaplivao na Biševo - djeca ga obožavaju

- Ovo je definitivno jedan od onih gradića gdje bih nakon mjesec dana znao sve po imenu... Stotinjak djece, opet neki divni dragi klinci koji se zalete preko rive i izgrle te, dan za sjećanje i pamćenje. I još prekrasan tekst o ljudima koji su plivali #rokotok, maratonci iz Rasline i Boris koji svojim akcijama skupljaju novac za sve ovo... Umoran i ponosan, hvala sto postojite - napisao je Ribafish na svojoj Facebook stranici.

U srijedu ima dan odmora, a u četvrtak će zaplivati prema Hvaru i Braču.

Zaplivajte s Ribom, družite se s djecom i budite i vi dio RokOtoka - lijepe i plemenite priče u koju su pozvana sva djecu bez obzira na dob, tate i mame, bake i djedovi… i svi koji su još uvijek djeca u srcu i duši.

Idi na 24sata

Komentari 10

Komentiraj...
Vidi sve komentare