To je to što me zanima!

Pogledajte snimku: Totalni kaos nakon derbija! Bad Blue Boysi napali policiju kod Maksimira

Na snimci se vidi kako policijski kombi stoji blizu kafića u kojem su Bad Blue Boysi slavili pobjedu protiv Hajduka i novi naslov prvaka. Policajac prilazi kafiću i u tom trenutku prema njemu leti staklo
Vidi originalni članak

Policija okružuje popularni kafić na uglu Maksimirske nakon derbija. Iz kafića lete čaše, pepeljare... Policija se povlači iza kombija, Bad Blue Boysi se grupiraju ispred kafića. Scene su to kaosa nakon derbija Dinama i Hajduka.

Pogledajte snimku: Tučnjava BBB-a i policija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na snimci se vidi kako policijski kombi stoji blizu kafića u kojem su Bad Blue Boysi slavili pobjedu protiv Hajduka i novi naslov prvaka. Policajac prilazi kafiću i u tom trenutku prema njemu leti staklo. Povlači se. Drugi kreće prema kombiju. Vidi se i kako dvojica navijača dižu ruke u zrak, policajac ide prema njima i jednog udara pendrekom. Stiže pojačanje i navijači su potisnuti.

Podsjećamo, objavili smo snimku uoči derbija na kojoj se vidi kako se skupina ljudi mlati kod Maksimira.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije poznato jesu li u pitanju navijači. Torcida nije ni bila na Maksimiru, iz protesta što ne mogu unijeti transparente na stadion, nisu htjeli na utakmicu na kojoj su Bad Blue Boysi bakljadom zapalili vlastiti transparent. Kaos i na autocesti, prilikom povratka Torcide u Split. Cijeli autoput između Zagreba i Karlovca je zatvoren. Kako smo doznali, Torcida se sukobila s policijom, čuli su se i pucnjevi.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Ekscem 24.05.2022.

    I za takve se radi novi stadion u Zagrebu, u kamp ih treba smjestiti.

  • MarkoMarkic17 23.05.2022.

    A zbog čega su BBB divljali i tukli se? Bili na utakmici dinamo je pobijedio i imali su samo razlog za slavlje a ne za tučnjavu i nerede, toga nekad za vrijeme Juge nije bilo , na utakmici je bilo svega nekoliko milicajaca i uvijek mir a stadion pun preko 50. tisuća gledaoca.

  • brzzzy@gmail.com 22.05.2022.

    Očito su policajci trebali još ranije odreagirati sa vaspitnim palicama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare