To je to što me zanima!

Pogledajte splitski fotosession 'policajke Ruže' na Harleyju

Ruža Tomašić odradila je fotografiranje za nadolazeću predizbornu kampanju. Po najvećoj žegi Tomašić je u policijskoj uniformi sjedila i ležala na moćnoj jurilici
Vidi originalni članak

Prvo svojim ponašanjem moramo dokazati da smo vjernici. Imamo 92 posto katolika, a vidi ubojstava, silovanja i krađa u Hrvatskoj. I Isus bi pobjegao kad bi vidio kakvi smo, komentirala je Ruža Tomašić Kerumovu ideju o postavljanju spomenika Isusu na Marjanu.

Tomašić je u Split došla predstaviti program HSP dr. Ante Starčević za predstojeće izbore. Iako još ne zna kad će biti izbori, Tomašić je uvjerena kako predizborna kampanja kreće početkom rujna:

- Bit će to prije nego Sanader progovori, to je sigurno. On će ih sigurno probati uvaliti što više, ali oni mu neće dozvoliti da govori - rekla je u splitskoj marini.

Jedna od osnovnih ideja programa njene stranke je ujedinjenje svih pravaša, pri čemu Tomašić nije zaboravila okrznuti ni "starog prijatelja" Antu Đapića:

- Ne možeš se zvati pravašem ako ne ispunjavaš tri osnovne stvari; bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje. Sjetite se kako je Đapić ušao u politiku i pogledajte što danas ima, pa će vam sve biti jasno - zaključuje Ruža.

Tomašić je odradila i fotografiranje na Harley Davidsonu, a lovila je i ribu s jedrilice. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Sisko_1 14.07.2011.

    Ja se nadam iskreno da ce Ruza doci na mjesto koje i zasluzuje.To je jedna pametna obrazovana i nadasve "obicna" zena.A takvih treba u lijepoj nasoj. Ruzo samo naprijed i neobaziri se na komentare okoline. Sve zene Hrvatske dajte potporu Ruzi!!!!!!!!

  • duche 14.07.2011.

    Jel ona normalna, zasto bi netko htio gledat slike ove babuskare, degutntno nadasve

  • konjina 14.07.2011.

    ružo vruče je kakva tangica ili parejić

Komentiraj...
Vidi sve komentare