To je to što me zanima!

Pogledajte video privođenja: U Dubravi je otac ustrijelio sina?

U subotu oko 20 sati u Južnoj ulici u Dubravi 55-godišnjak je, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, pucanjem iz vatrenog oružja teško ozlijedio 25-godišnjaka
Vidi originalni članak

Ozlijeđenom 25-godišnjaku liječnička pomoć je pružena u KB Dubrava, dok je 55-godišnjak doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do pucnjave je došlo nakon verbalnog i fizičkog sukoba u Južnoj ulici u zagrebačkoj Dubravi, a 55-odišnjak je 25-godišnjaka upucao iza kafića Infinity.

Neslužbeno se doznaje da pucnjava je uslijedila nakon obiteljskih razmirica, a susjedi tvrde kako je otac ustrijelio sina.

Naš reporter u subotu navečer došao je do kafića Infinity u Južnoj ulici iza kojeg se dogodila pucnjava. Deseci susjeda stajali su na ulici i raspravljali o pucnjavi, dok je policija ispitivala svjedoke.

KRVAVI OKRŠAJ U DUBRAVI Pucnjava u Zagrebu: Otac je zbog svađe ustrijelio sina?

Nakon što im se predstavio, stanovnici Južne ulice verbalno su nasrnuli na našeg novinara.

- Ne trebaju nam ovdje novinari. Samo probaj nešto napisati. Ovo nisu tvoja posla, bavi se nečim drugim. Makni se ili ćemo te prebiti - izvikivali su iz gomile.

Policajac je morao prijeći cestu kako bi smirio situaciju. Neki od prisutnih bili su spremni ispratiti našeg novinara iz naselja. Pratili su ga sve dok s fotoreporterom nije ušao u auto i otišao.

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Ciccio 07.07.2019.

    Da je barem uspio,jedno čeme manje u điru... Goli otoče...zlatam si ti bio ...

  • 07.07.2019.

    Balkanski mentalitet i seljačija...država nam se pretvorila u leglo kriminala, droge, prostitucije i lopovluka...treba nama još jedan rat pa bu onda valjda mir...donekle ..

  • špricer_1 07.07.2019.

    Vi i vas video i slike ste isto kao i ovi bandicevi glasaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare