To je to što me zanima!

Pogledala film i shvatila da ima sestru blizanku u Francuskoj

Anais Bordier i Samantha Futerman su podrijetlom iz Južne Koreje, a obje su posvojene nakon rođenja. Samantha je odrasla u SAD-u, a Anais u Francuskoj
Vidi originalni članak

Francuska studentica Anais Bordier ispričala je kako je pogledala kratku snimku u kojem glumi Samantha Futerman te joj se činilo kao da "gleda sama sebe". Nakon toga je pogledala i film u kojem glumi djevojka te je odlučila istražiti više o nepoznatoj djevojci.

Nakon što me dodala kao prijatelja na Facebooku prvo što sam primijetila je to da ta cura izgleda jednako kao i ja. Poslala mi je poruku te sam odmah shvatila da je to moja sestra blizanka, ispričala je Samantha

Anais i Samantha su podrijetlom iz Južne Koreje, a obje su posvojene nakon rođenja. Samantha je odrasla u SAD-u, a Anais u Francuskoj. Nakon što je Anais otkrila da je i Samantha rođena 19. studenog 1987. godine, odlučila joj se javiti. 

- Nakon što me dodala kao prijatelja na Facebooku prvo što sam primijetila je to da ta cura izgleda jednako kao i ja. Poslala mi je poruku te sam odmah shvatila da je to moja sestra blizanka - ispričala je Samantha. 

Djevojke su razgovarale preko Skypea te su shvatile da imaju puno više zajedničkog od izgleda. Pokrenule su i kampanju na internetu pomoću koje pokušavaju prikupiti novac kako bi se sastale u Europi. Odlučile su napraviti DNK testiranje kako bi bile sigurne da su sestre, a njihov sastanak će pratiti i ekipa snimatelja, javlja ABC.

Anais i Samantha su istaknule kako ne znaju što ih čeka, a kažu i da su sigurne kako takvo nešto sigurno nije proživjelo puno ljudi u svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • marijaterezija2 11.04.2013.

    Lijepa prića

  • 10.04.2013.

    Vec su curice pokrenule "business",i to nimalo naivno.vec je dogovoreno snimanje susreta gdje obadvije placu i vriste,a gledatelji rolaju wc papir umjesto papirnih maramica,a ABC kompanija trlja rukice.znaci,novac je vec tu,a ovo ostalo je American bullshit i nista vise.ne ovo mi se bas i ne place.

  • 10.04.2013.

    Ako je jedna usvojena u Francuskoj a druga u SAD-u,zar se treba i za te gluposti pokretati kampanja da bi se one srele? Ima letova za 200 Eura.trebale su pokrenuti kampanju za sirocice iz J.Koreje a ne za svoje putne troskove.ili sam ja lud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare