To je to što me zanima!

"Poharala" trgovine u centru: Ukrala je robu od 13.000 kuna

Nakon što je u nedjelju opustošila trgovine u zagrebačkom City Centru One u Zagrebu, kradljivicu (28) je policija prijavila. U ponedjeljak je opet pokušala krasti
Vidi originalni članak

Do zagrebačkog City centra One na Žitnjaku pljačkašica (28) u nedjelju se ležerno dovezla biciklom. Parkirala ga je i krenula u akciju oko 15.30 sati. Samo sat poslije sakupila je odjeću vrijednu oko 13.000 kuna.

Lagano, od trgovine do trgovine.

Prvo se opskrbila u Modiani markiranim torbama, hlačama i remenjem. Nakon što je lako iznijela plijen, shvatila je da toliku robu ne može nositi centrom. Svratila je u jednu trgovinu i zamolila prodavačicu može li joj nakratko pričuvati stvari. Ljubazna djevojka rekla je kako nema problema. A iskusna pljačkašica ormare je nastavila puniti u Pull&Bearu, Calzedoniji, Humanicu... U Peek & Cloppenburg dućanu primijetili su je zaštitari Klemm Securityja. Odmah su je počeli pratiti na nadzornim kamerama.

Pljačkašica je tu već prilično neobuzdano počela krasti. I to samo najskuplje marke. Zaštitu je kliještima trgala nasred trgovine skrivajući se jedva među policama. Sagnula bi se i mahnito trpala u vrećice koje je imala sa sobom. U jednom trenutku ponestalo joj je vrećica, pa je zatražila od prodavačice ako joj može dati jednu. Kolekciju je popunila robom vrijednom više od 7000 kuna. U samo nekoliko minuta opskrbila se s 15 artikala. Na izlasku iz trgovine zaustavili su je zaštitari Klemma i pozvali policiju. Slijedi joj kaznena prijava. Pljačkašica je već poznata i zaštitarima, ali i policiji, također zbog drskih krađa. Prije je krala u paru s muškarcem, a navodno je nekoliko godina ‘‘ordinirala’’ i u inozemstvu. Ukradenu robu, kažu nam poznavatelji, brzo bi prodala za nekoliko tisuća kuna.

Nakon pljačke u nedjelju pustili je pa ‘radila’ i jučer

Nakon što je u nedjelju opustošila trgovine u zagrebačkom City Centru One na Žitnjaku, kradljivicu (28) je policija kazneno prijavila. Ukrala je robe za 13.000 kuna, no na izlasku su je uhvatili zaštitari Klemm Securityja.

Nisu je zadržali, slijedi istraga, a ona ne gubi vrijeme. U ponedjeljak oko 13 sati pokušala je ukrasti dva parfema u centru Zagreba, na Jelačićevu trgu u Mülleru. Spriječili su je zaštitari, a iz trgovine su sve prijavili policiji. Međutim, s obzirom da se radi o pokušaju krađe predmeta čija vrijednost je manja od 2000 kuna, na trgovini ostaje hoće li podizati privatnu tužbu protiv kradljivice. Od ranije je kradljivica policiji poznata također zbog krađa. 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • RedžepIbraim 26.08.2018.

    Sramota treba spustit limit na 100 kuna a sve sto je iznat 100 kuna trebalo bi zvat policiju policija provjerava tu osobu i vrsi provjeru dali ima cesce krađe u trgovinama i onda podnese kaznenu prijavu a ispod 100 kuna podnest prekrsajnu prijavu uz novcanu kaznu od 500 kuna i onda vise nebi bilo krađa ili bi se krađe smanjile za 90%

  • Sonador 21.08.2014.

    Razumijem ljude koji kradu hranu, ali ovo...

  • _l_ 21.08.2014.

    jel ovo reklama za ....security

Komentiraj...
Vidi sve komentare