To je to što me zanima!

Pohvalili su se: HDZ ima tajni masterplan za gospodarstvo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
HDZ ima konzistentnu gospodarsku politiku koja je suštinski različita od onoga što ste do sada vidjeli - hvali se Đuro Njavro, član gospodarskog tima HDZ-a
Vidi originalni članak

MMF-ove prognoze, koje je Vlada opisala "kao da su ih sami pisali" misleći pritom da su dobre i realne, uzbudile su oporbu. HDZ se odmah oglasio prozivajući Vladu da se bavi samo 'kvazi aferama', misleći pritom na prozivke njihova šefa oko afere SOA, umjesto pravim problemima kao što je hrvatsko gospodarstvo.

- HDZ ima konzistentnu gospodarsku politiku koja je suštinski različita od onoga što ste do sada vidjeli - hvali se Đuro Njavro, član gospodarskog tima HDZ-a. 

Nasmijao se na pitanje da pojasni kakav je to njihov tajni plan, no u rukavicama otkriva detalje. Nezaposlenost bi smanjili ojačavanjem obiteljskih gospodarstava. Hrvatske autoceste koje navodi kao velike investicije bi, kaže Njavro, oživjeli, a jedna od ključnih točaka plana je i neizbježni turizam koji bi bazirali kao obiteljski.

- Samo to bi stvorilo više od 50.000 radnih mjesta - tvrdi Njavro. 

Da bi se Hrvatska oporavila i uzdigla s dna EU ljestvice po pitanju BDP-a trebat će joj, dodaje, više od 10 godina godišnjeg rasta BDP-a od 4 posto. 

Idi na 24sata

Komentari 541

  • fijuman 06.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • FilipČović 06.03.2014.

    kevina jama eheheheehehe,koji kreten

  • FilipČović 06.03.2014.

    hdz nije stranka,to je mafija

Komentiraj...
Vidi sve komentare