To je to što me zanima!

Pojačan promet prema moru, na naplati Lučko kolona 5 km

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba, kolona je duga oko 1,5 km. Na GP Rupa u smjeru mora kolona je 2 km
Vidi originalni članak

Na većini cesta u smjeru mora promet je pojačan, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, kao i duž Jadranske magistrale (D8), Istarskog ipsilona i na prilaznim cestama turističkim mjestima, javlja HAK.

U 10.30 sati kolona kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora bila je dugačka oko 5 km, a iz smjera Buzina oko 1 km. Na izlazu s autoceste u smjeru Zagreba kolona je duga 5 km.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod naplatnih postaja Zaprešić u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1 km.

Na autocesti A4  Zagreb-Goričan, između čvorova Sveta Helena i Popovec u smjeru Zagreba, kolona je duga oko 1,5 km

Na graničnom prijelazu Rupa, kod naplatnih postaja Rupa, kolona vozila u smjeru mora duga je oko 2 km.

S otoka Krka u smjeru kopna kolona je duga oko 4 km.

Magla smanjuje vidljivost

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Ima je i na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca, na mostu Gacka te između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ te Novske i Nove Gradiške. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. HAK upozorava vozače  da održavaju sigurnosni razmak između vozila i molimo za strpljenje.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama danas je do 14 sati, a u nedjelju od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • raša 10.08.2014.

    kako je lijepo od doma gledati ove kak se gužvaju i kuhaju na suncu, sve zato da bi ostavili za kojih par dana par tisuća kuna...za koje su neki jedva skupili ili se dali u kredite ne kužim tu potrebu i toliku navalu .....mene to ne privlači toliko a i preskup je to sport za današnje vrijeme no očito neki ne mare za to...

  • crni kos_1 09.08.2014.

    Gledam ovu nepreglednu kolonu turista i mislim se gdje će sve njih strpati. Nadgledao sam tu kolonu i vidio neke čudne stvari, naime ostojićevci usmjeravaju tu nepreglednu kolonu, prvo popunjavaju Istru, nema skretanja na jug sve dok se gore ne popuni. Nema šta, Hrvatsku je zahvatio „planski turizam“, još kada bi naše zrakoplovstvo bilo intaktno tek onda bi ste vidjeli kako turisti trče u Hrvatsku. Možda je ovako i bolje, grozim se i pomisli da bi Rusi mogli bez viza ili da Kinezi navale, ovo malo Srba se nekako da i „progutati“. Kako će biti sa požarima, da li su i drugi slični piromani? Bilo kako bilo, ja sam se umorio od nadgledanja, a da, još me je jedna Njemica ili je ipak bila Čehinja, htjela „skuhati“, ovaj se put nisam pustio. Znam ja da takvih ima i tu doma, tako su poželjne i neodoljive da im kljun iz očiju viri. Ne strahujte ljubice, žutokljunci ostaju vjerni.

  • barica56 09.08.2014.

    turisti a zarade nema čudno gdje propada ta lova mislim kolone vidimo prek tv-a a love nigdje a mi tonemo li ga tonemo ne spasi nas ni 1000000000000 inspektora čini mi se da su se ljudi snašli zaobić fiskalne hahahahaha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare