To je to što me zanima!

Pojavila se nova snimka: Gorila nemilosrdno povlači dječaka...

Dok policija istražuje obitelj dječaka koji je pao u gorilinu nastambu u zoološkom vrtu, zbog čega su čuvari morali ubiti životinju, u javnosti se pojavila nova snimka događaja
Vidi originalni članak

Dok policija istražuje obitelj dječaka (4) koji je pao u gorilinu nastambu u zoološkom vrtu u Cincinnatiju, zbog čega su čuvari morali ubiti životinju, u javnosti se pojavila nova snimka tog događaja.

Podsjetimo, dječak je pao u kavez gorile Harambe. Kako tvrde svjedoci, u početku je izgledalo kao da gorila želi pomoći dječaku. Pomogao mu je da se ustane i povukao hlače gore. Onda je stavio dječaka u kut i počeo ga štititi svojim tijelom dok je njegova majka vikala: 'Mama je ovdje'

No, nakon toga je Harambe težak 180 kilograma zgrabio dječaka za stopalo i odvukao kroz vodu do nastambe. Upravo se ta situacija jasno vidi na novoj snimci.

POGLEDAJTE SNIMKU:

U javnosti se rasplamsala burna rasprava o tome je li životinju trebalo ubiti, a mnogi smatraju da je za sve kriva majka koja nije dovoljno pazila na sina.

Online peticija koja traži da netko, uprava ZOO-a ili dječakova mama, odgovara zbog smrti Harambea skupila je više od 430 tisuća potpisa. 

Majka se pak brani tvrdeći da je pazila na sina, ali i da se nesreće uvijek mogu dogoditi. Policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila hoće li biti potrebno podignuti kaznenu prijavu protiv odgovornih.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • OrcaPerestrojka 02.06.2016.

    Da gorila nije vegeterijanac bio bi najužasnije biće na Zemlji. Planinski od 300 kg bi lava potrgal ko beba zvečku. I još bi se Jetiju i Bigfootu bahatil.

  • kurcubic 02.06.2016.

    gorila je ovdje stitila dijete od ovih bolesnika amera sto su potegli iz dzepova iphonove i pritom se derali gore i od najkrvolocnih zivotinja ,da je htjela ona bi ga strgala ko beba zvecku ,jasno se vidi da ga njezno podize na noge ,al vjerovatno su je ovi poceli okruzivat naoruzani mobitelima ,ko ce napravit bolji snimak ,zato ga je i povlacila kao sto bi i ucinila sa svojim mladuncetom ,kako god Rip Gorila ni kriva ni duzna

  • Big_Daddy 👊😎 02.06.2016.

    A di je snimka???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare