To je to što me zanima!

Tragedija u Kaštel Starom: 'Mladići su divljali autom pa sletjeli sa šetnice u more'

Život je izgubio 24-godišnji vozač. Osobnim automobilom marke Hyundai sletjeli su tijekom noći sa šetnice u more. Ostaci vozila i tijekom jutra su se mogli vidjeti u plićaku među hridima...
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u ranim jutarnjim satima ovog utorka dogodila u Kaštel Starom, smrtno je stradao jedan muškarac. Putnici starosti 21 i 23 godine teže su ozlijeđeni, a jedan lakše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Život je izgubio 24-godišnji vozač. Osobnim automobilom marke Hyundai sletjeli su sa šetnice u more. Policija je na mjesto događaja izašla u 1 sat i 25 minuta. 

STRAVA U KAŠTELIMA Sletjeli autom u more: Jedan putnik preminuo, troje u bolnici

Ostaci vozila i ujutro mogli su se vidjeti u plićaku među hridima. Prolaznici koje smo ondje zatekli uvjeravali su nas da su momci divljali po cesti prije nego se ovo zbilo. 

- Evo, do maloprije su se mogli vidjeti tragovi guma, oni su tu kružili i kružili, a ne znan ni sam kako su uopće ode došli kad je ova šetnica toliko uska da auto ne može proći - govori nam stariji mještanin, susjed, stanar kuća iz Kamberova šetališta. 

U poslijepodnevnim satima društvenim mrežama počela se širiti snimka u kojoj crveni automobil Hyundai na glavnoj cesti vozi u krivom smjeru, a onda se u okuci okreće na mjestu. Autor snimke tvrdi da je snimljena prije nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • 3 poluvrijeme 24.12.2020.

    Nitko neće da trči 9.9 na 100 m jer je to mjerljivo ali dosta njih kažu ja sam cool vozač jer je to teško mjerljivo osim na trkačkoj stazi

  • VladimirPeričić 23.12.2020.

    Kad će Sigurnos i pojerenje već jednom početi testiranje na droge,na otvorenom?U Italiji to već rade 30-tak godina.Nikako iz srednjeg vijeka.

  • beiv 23.12.2020.

    Da li u ovakvim slučajevima treba izraziti suosjećajnost?

Komentiraj...
Vidi sve komentare