Obavijesti

News

Komentari 130

Tragedija u Kaštel Starom: 'Mladići su divljali autom pa sletjeli sa šetnice u more'

Tragedija u Kaštel Starom: 'Mladići su divljali autom pa sletjeli sa šetnice u more'

Život je izgubio 24-godišnji vozač. Osobnim automobilom marke Hyundai sletjeli su tijekom noći sa šetnice u more. Ostaci vozila i tijekom jutra su se mogli vidjeti u plićaku među hridima...

U prometnoj nesreći koja se u ranim jutarnjim satima ovog utorka dogodila u Kaštel Starom, smrtno je stradao jedan muškarac. Putnici starosti 21 i 23 godine teže su ozlijeđeni, a jedan lakše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kaštel 01:25

Život je izgubio 24-godišnji vozač. Osobnim automobilom marke Hyundai sletjeli su sa šetnice u more. Policija je na mjesto događaja izašla u 1 sat i 25 minuta. 

Sletjeli autom u more: Jedan putnik preminuo, troje u bolnici
Sletjeli autom u more: Jedan putnik preminuo, troje u bolnici

Ostaci vozila i ujutro mogli su se vidjeti u plićaku među hridima. Prolaznici koje smo ondje zatekli uvjeravali su nas da su momci divljali po cesti prije nego se ovo zbilo. 

- Evo, do maloprije su se mogli vidjeti tragovi guma, oni su tu kružili i kružili, a ne znan ni sam kako su uopće ode došli kad je ova šetnica toliko uska da auto ne može proći - govori nam stariji mještanin, susjed, stanar kuća iz Kamberova šetališta. 

Kaštel Stari: Mjesto prometne nesreće u kojoj je osobno vozilo sletjelo u more

U poslijepodnevnim satima društvenim mrežama počela se širiti snimka u kojoj crveni automobil Hyundai na glavnoj cesti vozi u krivom smjeru, a onda se u okuci okreće na mjestu. Autor snimke tvrdi da je snimljena prije nesreće.