To je to što me zanima!

'Pokazali ste svojim djelom da želite promjene u Hrvatskoj'

Želimo zahvaliti svim građanima koji su se proteklih mjeseci uključili, dijelili naše objave, skupljali potpise za kandidaturu i jučer promatrali izborni proces, napisali su na Kolakušićevu Fejsu
Vidi originalni članak

Mislav Kolakušić je u borbi za Pantovčak osvojio 5,87 posto glasova, a nakon izborne noći jutros se javio i na Facebooku te zahvalio građanima koji su mu dali podršku.

- Izbori su završeni, građani Hrvatske su rekli svoje. Ispred stranice Građani za Mislava Kolakušića prije svega želimo zahvaliti svim građanima koji su se proteklih mjeseci uključili, dijelili naše objave, skupljali potpise za kandidaturu i jučer promatrali izborni proces. Vi ste svojim djelom pokazali da istinski želite promjene u Hrvatskoj i zato velika hvala. Svim biračima obratit ćemo se u posebnoj objavi - napisao je Kolakušić.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 23.12.2019.

    Žao mi je za Kolakušića od kojeg nikada nisam čula da dijeli hrvatski narod na ove i one, ovakve i onakve. Ni političare nije dijelio mada su gledajući na van prividno podijeljeni. Uigran tim. Zato nikada nitko od njih niti ne odgovara za ništa.

  • škver 23.12.2019.

    Pokazala je neznatna manjina

  • tomo100brt 23.12.2019.

    Gluposti pričate. Da smo željeli promijene, onda ne bi glasali za Milanovića ili Kolindu. Oni su već viđeni, znamo što će napraviti. Ništa. Za promijene je trebalo glasati za nekog trećeg. Ovo nije nikakva promjena. Ostajemo gdje jesmo, ništa se neće promijeniti sve dok generacije koje su se rodile do negdje '78. ne umru (nisu svi takvi, ali 90% je takvih kojima ovo odgovara). Jer oni koće razvoj ove države. Samo znaju za SDP i HDZ i slične stranke, a ne za čovjeka pojedinačno. Mladi sve više vide promjene, ali kako su u manjini tako ne mogu sprovesti promijene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare