To je to što me zanima!

'Pokazat ću vam ugovor za taj Mercedes i primanja roditelja'

Zašto bih unijela u imovinsku karticu nešto što nije u mom vlasništvu. Ugovor o najmu ćete dobiti na uvid, točno sve, primanja od mojih roditelja. Zbilja ne razumijem čemu ovo sve - kazala je
Vidi originalni članak

Pri ulasku u zgradu Vlade, ministrica Žalac obećala da će pokazati ugovor o najmu Mercedesa od strane roditelja.

- Sve ćete dobiti na uvid. Ništa ne skrivam - ustvrdila je ministrica i novinare optužila da su toliku količinu laži izrekli da bi u slučaju da ide sve demantirati to trajalo u nedogled. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zašto bih unijela u imovinsku karticu nešto što nije u mom vlasništvu. Ugovor o najmu ćete dobiti na uvid, točno sve, i primanja od mojih roditelja. Zbilja ne razumijem čemu ovo sve - kazala je. 

OPORBI ŽALAC NEUVJERLJIVA 'Tu ima posla za Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa'

Na pitanje zašto to odmah nije učinila uzvratila je protupitanjem "Zašto bi na atak jednog medija na mene uvlačila svoje roditelje u nešto".

I to tome će kaže uskoro progovoriti.

KLUB HDZ-A O MERCEDESU: 'Žalac nam nije objasnila ništa o automobilu niti smo je pitali'

- Mogao je biti od mog susjeda parkiran auto - kazala je ministrica navodeći da auto nije u vlasništvu niti u najmu od obitelji Žalac. 

- Kao ministrica u Vladi odgovaram za sve što sam unijela u imovinsku karticu prije, jučer, danas, prekosutra - uzvratila je vidno nervozna ministrica.

ŽALAC O LUKSUZNOM AUTU: 'Mercedes je od mojih roditelja, zašto se digla tolika prašina?'

Ustvrdila je da je njezin jedini grijeh do sada što joj je istekla vozačka dozvola te da je platila kaznu za to kao i svi drugi. Na pitanje nije li trebala postupiti transparentnije te da javnost još u utorak navečer sazna da je auto od njezinih roditelja, kratko je poručila:

- Sve je to škola - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 168

  • zeljkic 21.03.2019.

    jbte, laže čim zine....malo je kupljen pa je malo unajmljen, pa ovo pa ono.... nevjerovatno ni lagat nezna kak treba, možda je na kraju bratov, ipad braco dela već par mjeseci u zg poglavarstvu, a tu se da dobro zaraditi...

  • Antares777 20.03.2019.

    E pa ženo morati ćeš pokazati taj ugovor..... nije tvoja obitelj kriva što si ti zeznula priču.... a sada ćeš morati argumentirati ti što si rekla...... za primjer svim svojim kolegama ministrima koji moguće imaju debelo više putra na glavi..... bilo mi te žao što te tlače.... ali činjenice su činjenice.

  • 20.03.2019.

    rekao sam da su bar tako kada je komunizam bio na vlasti istraživali Tita i ostale udbaše odakle im jahte,vile,luksuzna auta,jedrenjaci... očito je da je sloboda medija prešla licmjerstvo od onog sustava kada su nestajali bez traga zbog objavljenih činjenica i ovog sustava gdje im je omogućena potpuna sloboda uz laganje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare