To je to što me zanima!

Njemačka pokeraška zvijezda nestala je na putu u Hrvatsku

Johannes Strassmann, njemački igrač pokera koji po rundi zarađuje i do 200.000 eura nestao je u Sloveniji. Tamo se trebao sastati s prijateljima i krenuti u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Njemački igrač pokera i milijunaš Johannes Strassmann (29) nestao je u Sloveniji 21. lipnja. Zadnji put je viđen u Ljubljani. Na sebi je imao bijelu košulju i traperice. U Sloveniji se trebao sastati s prijateljima s kojima je trebao ići na hrvatsku obalu. Bild piše da ga slovenska policija traži helikopterima i brodovima te da je ponuđena nagrada od 10.000 eura za informaciju koja bi mogla pomoći u pronalasku nestalog Johannesa. 

Johannes je rođen u Bonnu i najprije je htio postati vojnik no kasnije se odlučio za karijeru igrača pokera. Osnovao je školu koja uči amatere kako biti profesionalci. Bild piše da je jedan od poznatijih pokeraša u svijetu te da je trenirao Piusa Heinza koji je trijumfirao 2011. u SAD-u gdje je na prvenstvu u osvojio 47 milijuna kuna. Podučavanje i savjetovanje profesionalaca je Strassmannu donijelo milijune. Johannes inače živi u Beču, a sudjeluje na pokeraškim natjecanjima od Rusije do Dubaija. Uvijek sudjeluje u igrama u kojima su ulozi visoki tako da po rundi zarađuje navodno i do 200.000 eura. 

Potragu za njim su pokrenuli i prijatelji koji su na Facebooku osnovali stranicu "Missing Johannes Strassmann". 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • CarpeDiem_1 28.06.2014.

    Nakon dobivanja rezultata DNK testa, slovenska policija je potvrdila da je tijelo pronađeno u rijeci Ljubljanica Johannes Strassmann. Strassmann je nestao u subotu 21. lipnja, kada je šetao sa prijateljima u ljubljanskom starom gradu.

  • PatrikCekada Privatno 28.06.2014.

    RIP Johannes Strassmann https://www.facebook.com/groups/761032803947834/

  • _l_ 28.06.2014.

    http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-ljubljanici-nasli-mosko-truplo.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare