To je to što me zanima!

Pokojni Bandić je bez Ivice Lovrića mogao što i s njim, a ovaj bez Mikija baš ništa...

NOVI EXPRESS U svibnju sljedeće godine Ivica Lovrić će ostvariti društveno najkorisniji učinak dosadašnje političke karijere koji ga, ali to je već njegov problem, neće učiniti sretnim
Vidi originalni članak

Kad odrastem, bit ću Milan Bandić, govorio je mali Ivica, ali nije, o tome djeca ne razmišljaju, znao da to što će i on jednoga dana nositi odijelo, znati vezati kravatu i naslanjati prste na prste dok mu vrh mikrofona mazi bradu biti dovoljno za ostvarenje snova. Time što je morao čekati svoje vrijeme, značilo je, naime, i da mora čekati da Milanu Bandiću vrijeme istekne.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 14

  • nec.1996 09.03.2024.

    zbog cegaga sada dizete pustite ga on je tamo i ne treba kopati proslost.

  • nered 09.03.2024.

    Taj još ima obraza osnivati stranku.

  • andi_1 09.03.2024.

    Sve teski kriminalci i lopovi koji su ili jos uvijek potkradaju narod a s time i drzavu Hrvatsku ! Dok takve ne smjeste iza brave i nesrazmjernu imovinu ne oduzmu - tak dugo cemo i ostati fenjerasi u EU . Sramota da je to nasem sudstvu, policiji i na kraju vojsci normalno i ‘po zakonu’ …i tak vec 30 godina . Mozda je onaj nogometas klaun zbog nesmotrenosti ali jos veci od njega nam vodi drzavu i u nicem sto je negativno ne vidi nepravilnosti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare