To je to što me zanima!

Teroristi upali na sveučilište i ubili 21 osobu, većina studenti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dio studenata je evakuiran na vrijeme, a procjenjuje se da je ozlijeđeno najmanje 60 ljudi. Kako bi neprimjetno ušli u kampus, napadači su iskoristili gustu maglu
Vidi originalni članak

Najmanje 21 osoba ubijena je u napadu terorističke skupine na sveučilište na sjeverozapadu Pakistana kod grada Charsadda. Policija je likvidirala četvero napadača , a s ostalima je vodila bitku unutar kompleksa. Sigurnosne snage okončale su operaciju i sada čiste područje, javlja BBC News .

POGLEDAJTE VIDEO: Stradali su brojni studenti i nastavnici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dio studenata je evakuiran na vrijeme, a procjenjuje se da je ozlijeđeno najmanje 60 ljudi . Kako bi neprimjetno ušli u kampus, napadači su iskoristili gustu maglu.

U napadnutoj zgradi studira oko 3000 studenata.

POGLEDAJTE VIDEO: Hitne službe spašavaju studente

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napad je počeo serijom eksplozij a. Samo nekoliko dana ranije, neke škole u Peshawaru zatvorene su jer su vlasti dobile dojavu o mogućim napadima militanata.

Odgovornost za ovo strašno krvoproliće preuzela je skupina Pakistanski talibani.

- Duboko smo potreseni ovim strašnim napadom na sveučilište Bacha Khan. Izgubljeni su ljudski životi. To je kukavički napad, oni koji ubijaju nevine studente i civile nemaju ni vjeru ni relgiju - rekao je premijer Muhammad Nawaz Sharif.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • mighty_reds1892 20.01.2016.

    Nije tako davno Clintonica rekla Pakistancima: "You can't keep snakes in your backyard and expect them only to bite your neighbours."

  • 20.01.2016.

    Pa najlakše je vladati neukom masom. Zakaj su talibani zabranili sve kaj je prije njih bilo dozvoljeno? Zakaj je u SAD-u visoko školovanje tak skupo? Čim više mozgova koji školovano razmišljaju,tim teže vladati.

  • LANA555 20.01.2016.

    Katastrofa kud djecu idu ubijati.Prestrasno sto se dogaza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare