To je to što me zanima!

Pokolj u Španjolskoj: Zidar je zbog otkaza ubio četvero ljudi

Ubojica je nedavno dobio otkaz u građevinskoj tvrtki, koja je zapala u financijske probleme. Prvo je u kafiću ubio vlasnike firme, a onda u banci još dvoje ljudi
Vidi originalni članak

Ljutiti zidar ubio je u srijedu ujutro četvero ljudi, dvojicu građevinara za koje je radio i dvoje zaposlenika banke u španjolskoj Oloti. Naoružani muškarac je nešto iza osam sati ušetao u kafić u kojem su bili vlasnici građevinske firme Joan Tubert i njegov sin Angel. Dok su doručkovali napadač je u njih ispalio nekoliko hitaca i ubio ih pred drugim gostima. Španjolski El Pais piše kako je zidar nedavno dobio otkaz u tvrtki koja je zapala u financijske probleme te ubojstvo navode kao osvetu za otkaz. 

Ubojica je nakon pucnjave u kafiću izašao van, sjeo u automobil i odvezao se do banke gdje je ustrijelio Annu Molas i Rafaela Turru. U banci je ranio i trećeg radnika, no nije poznato koliko su teške njegove ozljede. Policija je oko devet sati dobila dojavu o pucnjavi u kafiću. Po dolasku na mjesto zločina dojavili su im da je muškarac sličan ubojici ispalio nekoliko hitaca u zaposlenike banke. Po dolasku do zgrade banke policija je uhitila Pere Puig Puntija (57). Naoružani ubojica nije pružao otpor dok su ga privodili. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • andraš 15.12.2010.

    Moj idol....

  • canon 15.12.2010.

    Španjolci znaju ukrotit bika ali neznaju stoku sitnog zuba.Zašto?Zato što nemaju "mudru politiku HDZ-a"

  • volimje 15.12.2010.

    da je nesto doma hebo, ne bi se to dogodilo...ah, ti muski, tako su jasni

Komentiraj...
Vidi sve komentare